BASKETBALL CH. LEAGUE

Basketball Champions League: Στην Αττάλεια τα προκριματικά του ΠΑΟΚ

Basketball Champions League: Στην Αττάλεια τα προκριματικά του ΠΑΟΚ
@BASKETBALLCL

Για δεύτερη διαδοχική σεζόν, τα προκριματικά του BCL - στα οποία φέτος θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ - θα διεξαχθούν στην Αττάλεια.

Στην Αττάλεια θα διεξαχθούν τα προκριματικά του Basketball Champions League για τη σεζόν 2024/25, εκεί όπου θα συμμετάσχει και ο ΠΑΟΚ, για να διεκδικήσει την πρόκριση στη regular season.

Μάλιστα, η τουρκική πόλη θα φιλοξενήσει και τους τέσσερις προκριματικούς γύρους για δεύτερη διαδοχική χρονιά, παρά το αίτημα του Δικεφάλου για τη διοργάνωση των αναμετρήσεων του τρίτου γύρου των προκριματικών, από το οποίο θα προσπαθήσει η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι να εξασφαλίσει το εισιτήριο για την κανονική περίοδο του BCL.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την διαδρομή του από τα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Καλεντόνια (Μεγάλη Βρετανία) - Οραντέα (Ρουμανία) την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και - αν προκριθεί - τότε θα βρει μπροστά του μία εκ των Σολέ (Γαλλία), Πετκίμ (Τουρκία) ή Ντεν Μπος (Ολλανδία). Αν οι ασπρόμαυροι προκριθούν στη regular season, θα βρεθούν στο Group B μαζί με την Μάλαγα, την Οστάνδη και τη Τσέτσιν.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ