ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Basketball Night με την TCL και το SPORT24 για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά

Basketball Night με την TCL και το SPORT24 για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά
EUROKINISII

Απογειώνουμε την εμπειρία θέασης για 8 τυχερούς αναγνώστες του SPORT24 οι οποίοι θα βρεθούν στο Σπίτι της 24MEDIA για να απολαύσουν τον μεγάλο τελικό στο Προολυμπιακό τουρνουά. Μαζί με τους δημοσιογράφους μας θα δούν από κοντά με κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Παρίσι.

Καθώς εξελίσσεται το Προολυμπιακό τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ένταση κορυφώνεται. Έχουμε δει την επίσημη αγαπημένη να παίζει φαντασμαγορικά απέναντι στη Γεωργία με τον Greek Freak να δίνει ρεσιτάλ στο παρκέ, τη Λιθουανία να υποτιμά τον αντίπαλο και φυσικά τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μπροστά σε ένα απαιτητικό κοινό. Διακυβεύεται ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι φέτος το καλοκαίρι και την Κυριακή θα δούμε το μεγάλο τελικό.

Τι θα ζήσουμε στο Σπίτι της 24MEDIA παρέα με Παντελή Βλαχόπουλο και Θέμη Καίσαρη;

Η TCL ως χορηγός του Προολυμπιακού Τουρνουά μας φροντίζει για έμας. Το σαλόνι του Σπιτιού της 24MEDIA αναβαθμίζεται για αυτό το ξεχωριστό event για τους 8 τυχερούς αναγνώστες μας και μας παρέχει ένα μοντέλο τηλεόρασης TCL από τις νέες σειρές τηλεοράσεων TCL C855 QD-Mini LED , C655 QLED, και P655 4K HDR που είναι πλέον διαθέσιμες στην ελληνική αγορά.

Ελπίζουμε όλοι να δούμε και την Εθνική να έχει θέση στον τελικό και μάλιστα να παίρνει την πολυπόθητη πρόκριση. Σε κάθε περίπτωση όμως το SPORT24 θα διοργανώσει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό που θα παρευρεθεί και θα πανηγυρίσει για οποιαδήποτε δίδυμο παλέψει στο παρκέ του ΣΕΦ.

Η TCL ως ένας κορυφαίος παγκόσμιος τεχνολογικός κολοσσός που ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή οθονών, τηλεοράσεων διασφαλίζει την ποιότητα της βραδιάς και εμείς θα την απογειώσουμε με την παρουσία του Παντελή Βλαχόπουλου και του Θέμη Καίσαρη, παιχνίδι/quiz με ένα ξεχωριστό έπαθλο για τον πιο έμπειρο μπασκετικό αναγνώστη και φυσικά πολύ σχολιασμό του αγώνα.

Αν θες να στήσεις μαζί μας "κερδίδα" στο Σπίτι της 24MEDIA παρέα με την TCL, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή:

TAGS ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ BRAND EXPERIENCE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ