BASKETBALL CH. LEAGUE

BCL: "Λάθος των διαιτητών στα τελευταία 6" στο Μανίσα - Περιστέρι, υπήρχε φάουλ για τρεις βολές που δεν δόθηκε υπέρ του Πάπας"

BCL: "Λάθος των διαιτητών στα τελευταία 6" στο Μανίσα - Περιστέρι, υπήρχε φάουλ για τρεις βολές που δεν δόθηκε υπέρ του Πάπας"
PRINTSCREEN

Στην ενημέρωση της FIBA για τις διαιτητικές αποφάσεις, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι υπήρξε φάουλ για τρεις βολές πάνω στον Τζορτζ Πάπας με το σκορ στο 78-77 υπέρ της Μανίσα και με 6.2" για τη λήξη του αγώνα με το Περιστέρι.

Το Περιστέρι ηττήθηκε από τη Μανίσα στην Τουρκία, ωστόσο πάλεψε μέχρι το τέλος για να φύγει με το διπλό από τη γειτονική χώρα.

Στην ενημέρωση της FIBA, μέσω της οποίας εξηγεί τις επίμαχες διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια του Basketball Champions League, οι διοργανωτές ανέφεραν ότι υπήρξε φάουλ πάνω στον Τζορτζ Πάπας σε προσπάθεια για τρίποντο από τη γωνία, με το σκορ στο 78-77 υπέρ των Τούρκων και με 6.2" για τη λήξη του αγώνα. Ως αποτέλεσμα, θα έπρεπε να δοθούν τρεις βολές υπέρ της ελληνικής ομάδας, με τον Πάπας να διαμαρτύρεται και να δέχεται τεχνική ποινή στη συνέχεια της φάσης.

Η FIBA εξήγησε ότι υπήρχε φάουλ "in act of shooting" από τον Γιουνούς Σονσίρμα, με το BCL να δημοσιοποιεί ξεχωριστό VIDEO με την επίμαχη φάση:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ