ΚΑΟΔ

Bye Μονρό και στην έξοδο ο Καρύδας

Bye Μονρό και στην έξοδο ο Καρύδας
INTIME SPORTS

Ο Κρις Μονρό ολοκλήρωσε με το σημερινό (16/01) παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" την συνεργασία του με τον ΚΑΟΔ, ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σάκης Καρύδας.

Το σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" ισοδυναμούσε με ολοκλήρωση της συνεργασίας του Κρις Μονρό με τον ΚΑΟΔ αλλά ωστόσο παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Σάκης Καρύδας.

Ο 32χρονος γκαρντ της ομάδας της Δράμας έχει κληθεί για αύριο σε απολογία από την διοίκηση της ΚΑΕ μετά από εισήγηση του τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Καλαφατάκη, για πειθαρχικό του παράπτωμα.

Μία κλήση του Καρύδα σε απολογία που αποδεικνύει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η απουσία του από την αποστολή του σημερινού παιχνιδιού του ΚΑΟΔ με το Περιστέρι στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης" και ότι δεν είχε να κάνει με κάποιο τραυματισμό του.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες δεν αποκλείεται ακόμη και να υπάρξει λύση του συμβολαίου του κάτι που θα φανεί αύριο με τον Χανιώτη τεχνικό της ομάδας της Δράμας να περιμένει τις εξελίξεις.

Όπως και να έχει το σημερινό αντίο του Μονρό στον ΚΑΟΔ ευχαριστώντας άπαντες στις τάξεις της ομάδας σύμφωνα και με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει στο τέλος του 2011 ισοδυναμεί με αναγκαστική κίνηση κάλυψης του κενού του βάση κανονισμού του ΕΣΑΚΕ εν όψει του υπολοίπου της κανονικής.

Όσο για τον επόμενο σταθμό του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ θα είναι η επιστροφή του στην Ουκρανία αλλά τη φορά αυτή όχι στην Μπουντιβέλνικ την οποία άφησε στο τέλος του 2011 για να έρθει στην ομάδα της Δράμας αλλά στην Χιμίκ – όπως σας είχε αναφέρει το Sport24.gr – του Ντάρκο Ρούσο. Γνώριμού μας στο ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του σε Απόλλων Πατρών, Μαρούσι και πέρσι στον Ηρακλή όταν και τον είχε διαδεχθεί ο νυν τεχνικός του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΚΑΟΔ με τον Μονρό στην σύνθεσή του στα τέσσερα παιχνίδια του 2012 πανηγύρισε τρεις νίκες με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Μαρούσι όπου έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του με 20 πόντους και σήμερα με το Περιστέρι αν και άποντος και μία ήττα την περασμένη Τετάρτη στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» από τον ΑΓΟΡ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ