ΑΡΗΣ

Χάγκινς: "Τον καλύτερο εαυτό μας"

Χάγκινς: "Τον καλύτερο εαυτό μας"
Χάγκινς INTIME SPORTS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς δεν να θέσει στόχους για την επόμενη φάση του Άρη στο Eurocup μένοντας πιστός στο μότο της ομάδας που είναι: "Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά". Επόμενο αυτό με τον Απόλλωνα Πατρών το απόγευμα του Σαββάτου (19/12, 17:00) στη Nick Galis Hall με απόντα τον Βασίλη Ξανθόπουλο.

Ο Άρης μπορεί να προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Eurocup, στους LAST-32, ωστόσο ο Τζαμέλ Χάγκινς δεν θέλει να θέσει στόχους μένοντας πιστός στο μότο της ομάδας που είναι: "Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Ο Αμερικανός σέντερ του Άρη τόνισε αρχικά για την νίκη επί της Μπάνβιτ στην ολοκλήρωση της Α΄ φάσης του Eurocup στη Nick Galis Hall: "Ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και ήμαστε χαρούμενοι για την νίκη.

Η εμπειρία από τον πρώτο αγώνα στην Τουρκία μας βοήθησε πάρα πολύ, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, πως να αμυνθούμε καλύτερα και τα καταφέραμε", για να προσθέσει για την απόδοση της ομάδας. "Όσο δενόμαστε ο ένας με τον άλλο, τόσο καλύτερη γίνεται η ομάδα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο, αλλά θα γίνει καλύτερο το επίπεδο της σχέσης μας μέσα στην ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Για τον εαυτό του ο Χάγκινς τόνισε: "Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να κερδίζω παιχνίδια με τον Άρη. Αγαπάω την ομάδα και την Θεσσαλονίκη, περνάω πολύ ωραία και θέλω περισσότερες νίκες", για να σταθεί με κολακευτικά σχόλια στη βοήθεια του κόσμου. "Οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί, τους χρησιμοποιούμε προς όφελος της ομάδας, μας δίνει ενέργεια και δύναμη. Κάθε φορά που παίζουμε στο "Nick Galis Hall" ξέρουμε ότι θα έχουμε μία έξτρα ώθηση. Όλοι οι αντίπαλοι πρέπει να φοβούνται όταν έρχονται στην έδρα μας γιατί δεν παίζουμε απλά πέντε εναντίον πέντε".

Κι όσο για την επόμενη φάση του Eurocup ο Αμερικανός σέντερ του Άρη είπε: "Θα κοιτάμε αγώνα με αγώνα, θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει κάθε βράδυ να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν θέλω να θέσω στόχους για την επόμενη φάση, απλά να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο".

Στο αγωνιστικό κομμάτι τέλος ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Πατρών στη Nick Galis Hall στον Βασίλη Ξανθόπουλο που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Κάτι που σημαίνει ότι χρόνο συμμετοχής όπως κόντρα και στη Μπάνβιτ θα πάρουνε οι Φλιώνης και Δίπλαρος.

Απών στο επόμενο παιχνίδι του Άρη θα είναι και ο επίσης τραυματίας Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Ο Σέρβος φόργουορντ ωστόσο παρά την αρχική αίσθηση περί της αντικατάστασής του φαίνεται πως παραμένει στο ρόστερ. Εξάλλου ο Πρίφτης ουσιαστικά δεν φάνηκε ποτέ ιδιαίτερα "ζεστός" για να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Ακόμη και όταν υπήρχανε παιχνίδια που δεν του έδινε χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ