ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάισλιπ: "Είμαι μαχητής"

Χάισλιπ: "Είμαι μαχητής"
Χάισλιπ

Την έλευσή του προανήγγειλε ο Μάρκους Χάισλιπ. "Φανταστικός ο Ζοτς", τα λόγια του Αμερικάνου

" Όλα έγιναν τόσο γρήγορα... Όντως, έρχομαι στον Παναθηναϊκό, αν δεν συμβεί κάτι φοβερό τις επόμενες ώρες", δήλωσε ο Αμερικανός άσος στην εφημερίδα "Goal".

" Γνώριζα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Ξέρω πολλά πράγματα για την ελληνική ομάδα. Διαθέτει στο ρόστερ της πολύ γνωστούς παίκτες και πιστεύω ότι είναι μία σπουδαία κατάσταση, όχι μόνο για 'μένα, αλλά για όλους τους παίκτες που ζουν, ή έρχονται να παίξουν στην Ευρώπη".

" Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Βέβαια είναι λογικό οι διαπραγματεύσεις να πήραν κάποιο χρόνο, αλλά όλα πήγαν καλά. Μόλις άκουσα το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού ένιωσα πολύ όμορφα".

"Ήταν ένα δείγμα σεβασμού απέναντι σε όλα όσα έχεις κάνει στην καριέρα σου, μία ανταπόδοση της προσπάθειάς σου. Είναι μεγάλη χαρά όταν από το πουθενά, έρχεται μία μεγάλη ομάδα και σου κάνει μία πρόταση. Σκέφτεσαι ότι τελικά κάποιος σέβεται αυτό που έχει κάνει

".

" Ξέρω τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς"
Αναφορικά με την προσαρμογή του στο "τριφύλλι", είπε: " Δεν είναι και πολύ εύκολο για κάποιον να κάνει τόσες μετακινήσεις σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει τη χημεία του, είναι μεγάλη ομάδα και δεν περιμένει αυτή την αρκετά προχωρημένη στιγμή της σεζόν για να φορμαριστεί".

"Έτσι, η κατάσταση για ένα νέο παίκτη δεν είναι και τόσο απλή. Βέβαια, έχω παίξει αρκετά χρόνια στην Ευρώπη και έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μπορώ να καταλάβω εύκολα τον τρόπο παιχνιδιού μίας ομάδας. Αναγνωρίζω τον τρόπο παιχνιδιού του κόουτς Ομπράντοβιτς, καθώς έχω αγωνιστεί αρκετές φορές εναντίον του Παναθηναϊκού

".

Για τον Σέρβο κόουτς ο Χάισλιπ, τόνισε: " Τα έργα του μιλάνε από μόνα τους. Έχω ακούσει πάντως, ότι εκτός από εκπληκτικός προπονητής, είναι και φανταστικός άνθρωπος. Με μία κουβέντα είναι ένας απίστευτος κόουτς, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα".

Mετά την "μετακόμισή" του στο ΝΒΑ, ο Αμερικάνος άσος δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους Σπερς και όπως είπε του έλειψε το παιχνίδι και ο ανταγωνισμός: " Είμαι μαχητής, πολύ ανταγωνιστικός και δε μου αρέσει απλά να παρακολουθώ. Ο κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται, να μάχεται, να κερδίζει, να χάνει".

"Έχω επιθυμήσει την ατμόσφαιρα ενός αγώνα και την πίεση που ασκεί σε κάποιον που είναι πάνω στο παρκέ. Το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω περισσότερο από κάθε τι άλλο και μου κακοφαίνεται που αυτή την περίοδο δεν παίζω

".

Τέλος, ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε και στη φιλία του με τον Νίκολας, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Έφες Πίλσεν: " Ο Ντρου είναι πολύ καλός φίλος από την εποχή που παίζαμε μαζί. Μιλάμε πάρα πολύ συχνά, ακόμα και πριν γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Τον ρώτησα αρκετά πράγματα. Φυσιολογικό δεν είναι; Ο Ντρου είναι ενθουσιασμένος που παίζει στον Παναθηναϊκό".

"Μίλησε για μία ομάδα με εκπληκτική οργάνωση, φανταστική ατμόσφαιρα και σπουδαία ιστορία. Μου είπε μάλιστα ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται. Και για εμένα είναι πολύ σημαντικό που θα συναντήσω, αν έρθω, έναν πολύ καλό φίλο εκεί. Θα με βοηθούσε πολύ να προσαρμοστώ πιο γρήγορα

".












TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ