ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαλάρωμα πριν από τη μάχη για τον Ολυμπιακό, παραμένει άγνωστο αν θα παίξει ο Γουίλμπεκιν

Χαλάρωμα πριν από τη μάχη για τον Ολυμπιακό, παραμένει άγνωστο αν θα παίξει ο Γουίλμπεκιν

Πρωινό shootaround για τον Ολυμπιακό, που δεν έχει προβλήματα εν όψει της αποψινής μάχης με τη Φενέρμπαχτσε. Παραμένει αμφίβολος ο Σκότι Γουίλμπεκιν για τη Φερνέρμπαχτσε.

Με ένα πρωινό χαλάρωμα που ξεκίνησε στις 11:00 ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το Game 3 της σειράς των playoffs της EuroLeague με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε(3/5, 20:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και γενικώς οι Πειραιώτες αισθάνονται έτοιμοι για το μπρέικ που θα τους δώσει ξανά το πλεονέκτημα έδρας και το δικαίωμα να παίξουν ένα πιθανό Game 5 στο γήπεδό τους.

Αυτό που δεν γνωρίζουν στον Ολυμπιακό, είναι το αν θα έχουν απέναντί τους τον Σκότι Γουίλμπεκιν που βρίσκεται εκτός δράσης εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο Αμερικανός θεωρείται αμφίβολος και όπως έλεγαν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε το αν θα παίξει ή όχι θα είναι game-time decision. Ακόμη πάντως κι αν μπορεί να αγωνιστεί, θεωρείται δύσκολο να έχει σημαντικό ρόλο σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα.

Το Game 3 είναι φυσικά sold-out, όπως και το Game 4 της Παρασκευής (5/5, 20:45).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ