ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χάλασε του Χέρβι στον Παναθηναϊκό

Ο Κέβιν Χέρβι σε φάση από αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη "φούσκα" του Ορλάντο
Ο Κέβιν Χέρβι σε φάση από αγώνα των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη "φούσκα" του Ορλάντο 2020 KIM KLEMENT/POOL PHOTO VIA AP

Ανατροπή στην περίπτωση του Κέβιν Χέρβι στον Παναθηναϊκό, αφού παρά την αρχική προφορική συμφωνία η περίπτωσή του τελικά δεν προχώρησε, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Βιρτους, καταθέτοντας πρόταση.

Ο Κέβιν Χέρβι δεν θα φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ. Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές τα είχαν βρει προφορικά και απέμεναν λεπτομέρειες για την επίτευξη συμφωνίας, η περίπτωση του 24χρονου φόργουορντ δεν θα προχωρήσει τελικά.

Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ημέρες όσα ειπώθηκαν σε προφορικό λόγο δεν μετατράπηκαν σε υπογραφές, με την υπόθεση να "παγώνει" και να δίνει την ευκαιρία στη Βίρτους Μπολόνια να επανέλθει δριμύτερη στη διεκδίκηση της απόκτησης του παίκτη. Η ιταλική ομάδα είδε ένα μικρό "παράθυρο" και το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας εν τέλει δικό της τον Κέβιν Χέρβι.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πλέον αναγκασμένος να κοιτάξει ξανά στην αγορά ψάχνοντας για έναν παίκτη με τα στοιχεία του 24χρονου φόργουορντ ώστε να ενισχύσει την γραμμή ψηλών του. Και δη αυτή του πάουερ φόργουορντ που "καίει" περισσότερο μετά τη μετακόμιση του Ντίνου Μήτογλου στην Αρμάνι Μιλάνο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ