ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαλπερίν: "Ναι, σκεφτόμαστε το Βερολίνο"

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ<br>
OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
Παπαλουκάς Χαλπερίν INTIME SPORTS

"Δεν κρύβουμε ότι σκεφτόμαστε το Βερολίνο, αλλά πρέπει να νικήσουμε στη Ρόδο" είπε ο Χαλπερίν

- Το 1-0 έγινε... Θα τελειώσει ο Ολυμπιακός τη σειρά στο Βενετόκλειο;

"Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σειρά στη Ρόδο. Θέλουμε να κάνουμε το 2-0 στην έδρα των αντιπάλων μας και να προκριθούμε στα ημιτελικά της Α1. Ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα, που ειδικά στην έδρα της γίνεται πολύ δυνατή. Θυμόμαστε το ματς της κανονικής περιόδου, που η νίκη μας δεν ήρθε εύκολα. Ομως είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε και στο παιχνίδι της Δευτέρας. Αρκεί να δείξουμε τον καλό μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί".

- Οι αγώνες των πλέι οφ βοηθούν τον Ολυμπιακό να βρει ρυθμό εν όψει φάιναλ φορ;

" Κάθε ματς είναι σημαντικό, διότι μας βοηθά να βελτιωνόμαστε. Από κάθε παιχνίδι μπορεί να μάθεις κάτι κι αυτή είναι η φιλοσοφία του προπονητή μας. Οι αναμετρήσεις με τον Κολοσσό μας βοηθούν να έχουμε ρυθμό εν όψει του φάιναλ φορ και να δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας. Είναι χρήσιμα παιχνίδια, διότι ο Κολοσσός είναι μία καλή ομάδα κι αυτό μας βοηθάει. Ειδικά το εκτός έδρας ματς θα αποτελέσει άλλο ένα δυνατό τεστ για όλους μας».

- Πόσο σας απασχολεί το φάιναλ φορ, τώρα που έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το ταξίδι στο Βερολίνο;

" Σίγουρα το φάιναλ φορ μας απασχολεί και μόλις παίξουμε και το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό, θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά στους αγώνες στο Βερολίνο. Θέλουμε να προχωράμε βήμα, βήμα, όμως κανείς δεν κρύβει ότι η σκέψη βρίσκεται και στην Ευρωλίγκα και στόχος μας είναι επιστρέψουμε νικητές από τη Γερμανία. Γι αυτό θα πάμε στο φάιναλ φορ. Πρέπει, βέβαια, πρώτα να κερδίσουμε στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία να κοιτάξουμε τον επόμενο βήμα».

- Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για το φάιναλ φορ;

" Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Εχουμε λίγες μέρες ακόμα μέχρι τον ημιτελικό και θέλουμε να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας, ούτως ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για το φάιναλ φορ. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ πως στο Βερολίνο θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ