ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χαλπερίν: "Βήμα μικρό και μεγάλο"

Χαλπερίν: "Βήμα μικρό και μεγάλο"
Χαλπερίν Καρπενήσι

"Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή και φέτος θα είμαστε ακόμη πιο έμπειροι" τόνισε ο Γιοτάμ Χαλπερίν

Κάθε μέρα που περνάει και όσο πλησιάζουμε προς την 26η Σεπτεμβρίου (όπου θα επιστρέψουν και οι υπόλοιποι Έλληνες και ξένοι διεθνείς) ο Παναγιώτης Γιαννάκης σκέφτεται την πρώτη προπόνηση με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού στη διάθεσή του. Μπορεί, να μην συμβεί αυτό στο Καρπενήσι, αλλά τουλάχιστον θα έχει αρκετό διάστημα για να δουλέψει με όλη την ομάδα.
Την Πέμπτη ο "δράκος" υποδέχθηκε ένα ακόμη μέλος των ερυθρολεύκων στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ο Γιοτάμ Χαλπερίν μετά την ολιγοήμερη άδεια που πήρε ύστερα από τις υποχρεώσεις του στο Ευρωμπάσκετ με το Ισραήλ, βρέθηκε στο Καρπενήσι και την Παρασκευή το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους παλιούς και τους νέους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Χαλπερίν προπόνηθηκε σε μια "ειδική" μέρα, καθώς για τους Ισραηλινούς η 18η Σεπτεμβρίου είναι Πρωτοχρονιά. Στη συνέχεια έκανε και δηλώσεις:

" Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά στην προετοιμασία γιατί κάποια από τα παιδιά έλειπαν και συνεχίζουν να λείπουν. Είναι δύσκολο για ένα αθλητή να κάνει δυο φορές προετοιμασία, αλλά είναι αναγκαίο να δουλέψουμε περισσότερο όσοι είχαμε υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες για να μην έχουμε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Μίλησα με τους προπονητές μου και ξέρω ότι θα κάνω ένα ειδικό πρόγραμμα, αλλά ανυπομονώ να μπω στο 100% με τα υπόλοιπα παιδιά" ήταν τα πρώτα λόγια του Γιοτάμ Χαλπερίν.

Ο Χαλπερίν μίλησε για τις προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας και τους στόχους της νέας σεζόν: " Τα παιδιά που ήρθαν μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος και νομίζω ότι είμαστε πλήρης ομάδα. Ο στόχος δεν αλλάζει για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα σε σχέση με πέρσι. Ένα βήμα που φαίνεται μικρό, αλλά είναι πολύ μεγάλο".

Τι διαφορετικό θα έχει φέτος ο Ολυμπιακός; " Ένα χρόνο εμπειρία. Δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ κι αυτό είναι πολύ θετικό. Η ομάδα θα είναι εντελώς διαφορετική γιατί έχουμε δέσει καλύτερα μεταξύ μας. Πέρσι καταφέραμε πολλά, σίγουρα όχι όσα θα θέλαμε, αλλά είχαμε πρόοδο. Φέτος έχοντας την περσινή εμπειρία για οδηγό μπορούμε και πρέπει να πετύχουμε περισσότερα".

Όσο για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας; " Η Εθνική μου ομάδα δεν τα πήγε καθόλου καλά, αλλά αυτό τώρα για μένα έχει τελειώσει. Υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και θέλω η Ελλάδα, η Σερβία και η Κροατία να φτάσουν στα μετάλλια. Είναι δύσκολο, αλλά αυτό θα ήταν το ιδανικό".









TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ