ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για τα παιδιά

Χαμόγελα για τα παιδιά
ΠΑΟΚ στα παιδάκια

Το κέντρο φροντίδας κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών "Φιλοξενείο", επισκέφτηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο Διονύσης Ψωμιάδης, μαζί με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Άρη Καρακούση, Χρήστο Καραμπέρη, τον προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ Κώστα Πιλαφίδη, τον συνεργάτη του Φώτη Τακιανό και όλους τους παίκτες της ομάδας, βρέθηκαν για μία περίπου ώρα κοντά στα παιδιά του κέντρου φροντίδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή με χαμόγελα, κι εκτός από τα δώρα που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά, αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν το πλατύ χαμόγελο των παιδιών, η συζήτηση που άνοιξαν με τους παίκτες, αλλά και τα κάλαντα που έψαλλαν στο πνεύμα των ημερών.

Ο αντινομάρχης Θεσσαλονίκης Διονύσης Ψωμιάδης έγινε δεκτός με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά από όλα τα μέλη και το προσωπικό του κέντρου φροντίδας «Φιλοξενείο» και στη σύντομη ομιλία του, είπε μεταξύ άλλων: " Πιστεύω ότι αυτή η επίσκεψή μας, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει κάθε ομάδα και ειδικά ο ΠΑΟΚ, που έχει τρομερή απήχηση σε όλη την Ελλάδα".

" Δώσαμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που είναι κακοποιημένα και παραμελημένα. Είναι κάτι που έχει υποχρέωση ο καθένας μας να κάνει και όχι μόνο τώρα, αλλά αυτό που έχει για εμάς μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι προθυμοποιήθηκαν να είναι όλοι οι καλαθοσφαιριστές παρόντες. Κι αυτό που έκαναν οι αθλητές σήμερα είναι ανιδιοτελής προσφορά προς τα παιδάκια".

Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς αναφερόμενος στην επίσκεψη της ομάδας τόνισε: " Είναι χαρά μας να πηγαίνει κάθε χρόνο η ομάδα κοντά στα παιδιά που χρειάζονται την προσοχή μας και την αγάπη μας, να προσφέρουμε μερικά δώρα και να περάσουμε κάποιες στιγμές μαζί".

" Αισθανόμαστε κι εμείς καλά που είμαστε εδώ, αλλά περισσότερη ανάγκη από εμάς το έχουν τα παιδιά. Εμείς απλά είμαστε σε θέση να τους προσφέρουμε κάτι για να χαρούν τα παιδιά, έστω και για λίγο καιρό", ενώ ευχήθηκε : "Για όλο τον κόσμο εύχομαι υγεία, γιατί όλα λύνονται όταν έχεις υγεία και για τον ΠΑΟΚ να συνεχίσει την πορεία που είχε στο τέλος του 2006".

Ο κ. Γιώργος Καφτεράνης, μέλος της επιτροπής που ασχολείται με τα παιδιά στο "Φιλοξενείο", αφού εξήγησε σε όλους τη δράση του κέντρου φροντίδας, ευχαρίστησε την ομάδα του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ξεκινήσαμε φιλοξενώντας τα παιδιά των φαναριών και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι και 50 παιδιά, αυτή τη στιγμή έχουμε 20 και ελπίζουμε να χρειαστεί είναι ακόμη λιγότερα στο μέλλον. Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ που μας επισκέφτηκε και έδωσε αυτή την χαρά στα παιδιά αυτές τις άγιες μέρες. Αυτή η χαρά αποτυπώθηκε και στα πρόσωπά τους".











TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ