ΑΡΗΣ

Χαμόγελα για Βεζένκοφ

Χαμόγελα για Βεζένκοφ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση του Άρη δείχνοντας πως θα είναι έτοιμος στο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Nick Galis Hall.

Με παρόντα στην πρωινή προπόνηση του Άρη τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ ξεκίνησε η προετοιμασία για το νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου της Κυριακής με τον Πανιώνιο στην Nick Galis Hall.

Η επανεμφάνιση του διεθνή Βούλγαρου φόργουορντ, μετά την απουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό, φανερώνει πως θα είναι παρών στο πιο μεγάλο στοίχημα της φετινής χρονιάς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το μεγάλο ερωτηματικό πλέον μετατίθεται στην απογευματινή προπόνηση καθώς η πρωινή περιλάμβανε μόνο ζέσταμα και βάρη όπου θα φανεί αν ο Βεζένκοφ θα μπορέσει να συμμετάσχει στο πρόγραμμά της χωρίς ενοχλήσεις.

Υπενθυμίζεται πως ο Βεζένκοφ τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε μεταβεί στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και αξονική με την διάγνωση του ειδικού χειρούργου να έδειξε ότι έχει μεγάλη φλεγμονή στο έντερό του.

Ακολούθως με δική του επιθυμία πήρε εξιτήριο, ακολούθησε αγωγή με αντιβίωση, καθώς και πολύ προσεκτική διατροφή και σήμερα έδωσε το παρών ενώ αναμένεται να εξεταστεί εκ νέου.

Κατά τα άλλα σίγουρος απών από την μάχη της Κυριακής θα είναι ο Νίκος Γκίκας που υπέστη κάταγμα στον αριστερό του καρπό στο παιχνίδι της Ελευσίνας ενώ ο Γιάννης Αθηναίου ξεπέρασε τις κράμπες του και το πρωί προπονήθηκε κανονικά.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ