ΠΑΟΚ

Χάνσελ: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"

Χάνσελ: "Θέλουμε πολύ τη νίκη"
Χάνσελ

O Στιβ Χάνσελ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να σημειώσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ολύμπια

Στις 7 Δεκεμβρίου του 2002 μάλιστα ο Χάνσελ είχε βρεθεί στο PAOK Sports Arena ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ με την φανέλα της Ολύμπια Λάρισας. Ο "Δικέφαλος" με κορυφαίους τους Κόμματο (30π.) και Μιλισάβλεβιτς (26π.) είχε κερδίσει με 89-82 και τον Άγγλο πλέι μέικερ να σημειώνει 12 πόντους.
Κι αν ο Χάνσελ δεν έχει ξεχάσει εκείνο το παιχνίδι πέντε χρόνια μετά σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport για το αποψινό ραντεβού τόνισε: " Είμαι αισιόδοξος ότι θα κερδίσουμε, τη νίκη την θέλουμε πολύ. Νομίζω ότι αυτό είναι το ιδανικό παιχνίδι για να αρχίσουμε να κερδίζουμε.

Πρέπει να δείξουμε ότι ήμαστε καλή ομάδα και ότι διαθέτουμε καλό πνεύμα. Είχαμε μια δύσκολη αρχή με δύο παιχνίδια εκτός έδρας και ένα στην Θεσσαλονίκη αλλά όχι στο γήπεδο μας. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να κερδίζουμε

".

Όσο για το ότι το σημερινό παιχνίδι θα είναι το πρώτο επίσημο του ΠΑΟΚ στο γήπεδο του μετά από έξι γεμάτους μήνες ο Χάνσελ δήλωσε: " Είναι σημαντικό αυτό. Θα παίξουμε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο μας και είναι ευκαιρία να εγκαινιάσουμε εδώ την σεζόν με νίκη. Μακάρι να έρθουν και οι οπαδοί μας για να μας βοηθήσουν. Προετοιμαστήκαμε καλά όλη την εβδομάδα και νιώθουμε πιο έτοιμοι".


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ