ΑΡΗΣ

Χαντ διετίας, πάει για Λαρεντζάκη

Χαντ διετίας, πάει για Λαρεντζάκη
Χαντ

Ο Τζέρεμι Χαντ πρόλαβε την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook επισημοποίησε την παραμονή του για άλλα δύο χρόνια. Στα θέλω του Βαγγέλη Αγγέλου ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Την παραμονή του στον Άρη για τα επόμενα δύο χρόνια έκανε γνωστή ο Τζέρεμι Χαντ μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook προλαβαίνοντας την επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του είχε στείλει πριν από μερικές ημέρες η ΚΑΕ και έτσι θα παραμείνει κάτοικος Αλεξανδρείου μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Μάλιστα ο Χαντ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Θεό για την παραμονή του στον Άρη, σε μία εξέλιξη που είχε διαφανεί πριν ακόμη αναχωρήσει για τις ΗΠΑ στο τέλος του Ιούνη.

Αυτό που απομένει ωστόσο να φανεί από τους παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ του Άρη της περσινής αγωνιστικής περιόδου είναι τι θα γίνει με τον Ζήση Σαρικόπουλο που έχει συμβόλαιο. Όπως και με τον Σωτήρη Καραποστόλου που από εκεί που φαινόταν πως ήταν εκτός πλάνων δέχθηκε προ ημερών κρούση.

Αντίθετα με τον Δημήτρη Βεργίνη που όπως τόνισε και ο Αγγέλου κατά την χθεσινή Συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει το βράδυ της Τετάρτης του είχε γίνει πρόταση για διετές συμβόλαιο με τον διεθνή γκαρντ να την αρνήθηκε. Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Χαλκιδιώτη τεχνικού.

Εν τω μεταξύ ο Άγγελου στην επιθυμία του να φέρει στον Άρη παίκτες που αποτελούνε το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ επιθυμεί να έχει υπό τις οδηγίες του τον 20χρονο διεθνή γκαρντ με την Εθνική Νεών Ανδρών Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Λαρεντζάκης είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας έχοντας κατά μ.ό. 16 πόντους με 2.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ σε 30.8 λεπτά συμμετοχής.

Την στιγμή αυτή δε είναι ελεύθερος ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας έχοντας κατά μ.ό. 4.1 πόντους 1.5 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ στην κανονική περίοδο και στα πλέι οφ 3.7 πόντους, 0.8 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ