ΑΡΗΣ

Χαντ: "Το μεγαλύτερο βήμα μου"

Χαντ: "Το μεγαλύτερο βήμα μου"

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι ο Τζέρεμι Χαντ για λογαριασμό του Άρη που το απόγευμα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Αλεξάνδρειο υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου.

Ο Τζέρεμι Χαντ βρίσκεται από το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος για το πιο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος Αμερικανός δέχθηκε να υπογράψει με την ΚΑΕ Άρης να υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο και αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με το γόνατό του να μείνει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στην διάρκεια της ημέρας ο Χαντ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν αν θα υπογράψει συμβόλαιο ή όχι με το πιθανότερο να είναι πως αυτό θα συμβεί και ακολούθως να κάνει το ντεμπούτο του το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Ηλυσιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χαντ τόνισε: "Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Άρη. Γνωρίζω για τους οπαδούς του Άρη, έχω ακούσει πολλά, έχω μιλήσει με τον ξάδελφό μου (σ.σ. Σέρχιο Κερούς) για την ομάδα, του συμπεριφέρθηκαν καλά πέρσι, μου είπε ότι είναι οργανωμένη ομάδα".

Για τον τραυματισμό του στο γόνατο και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί δήλωσε: "Είμαι πολύ καλά τώρα, τους περασμένους μήνες δούλεψα πολύ για να ετοιμάσω το γόνατό μου, έκανα σωστή αποθεραπεία, έχω ξεκινήσει να παίζω μπάσκετ εδώ και μήνες. Νιώθω έτοιμος 100% να παίξω".

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να προσφέρει απάντησε: "Θα παίξω δυνατά, θα προσπαθήσω να βάλω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, να σκοράρω και να παίζω άμυνα. Ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου".

κι όσο για το τι σημαίνει για τον ίδιο ο Άρης κατέληξε: "Είναι το μεγαλύτερο βήμα ο Άρης για την καριέρα μου. Είναι μεγάλη ομάδα, οι οπαδοί είναι… τρελοί, φωνάζουν, είναι οργανωμένη και η διοίκηση, οπότε είναι όντως το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ