ΙΣΡΑΗΛ

Χάποελ Τελ Αβίβ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαήλ Γουέινραϊτ

Baylor guard Ishmail Wainright (24) walks off the court after losing to South Carolina in an East Regional semifinal game of the NCAA men's college basketball tournament, Friday, March 24, 2017, in New York. South Carolina won 70-50. (AP Photo/Frank Franklin II)
Baylor guard Ishmail Wainright (24) AP

Η Χάποελ Τελ Αβίβ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισμαήλ Γουέινραϊτ (29 ετών, 1.96 μέτρα). Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών με την ομάδα του Ισραήλ.

Παίκτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ισμαήλ Γουέινραϊτ (29 ετών, 1.96 μέτρα). Ο Αμερικανός φόργουορντ θα ενισχύσει την ομάδα του Στέφανου Δέδα καθώς αποτελεί νέα μεταγραφή μετά την απόκτηση των Τζόναθαν Μότλι, Μάρκους Φόστερ και Μπέν Μπέντλι.

Ο Γουέινραϊτ αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στους Σανς, για ένα μικρό χρονικό διάστημα ενώ πέρασε και από τους Βάλει Σανς, στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα. Ο Αμερικανός, σημείωσε την περυσινή σεζόν με τους Σανς, 0.8 πόντους, 1.3 ριμπάουντ, 0.3 ασίστ και 0.5 κλεψίματα.

Στο παρελθόν, ο Γουέινραϊτ είχε αγωνιστεί για λογαριασμό της Στρασμπούρ, ενώ έχει περάσει και από την ομάδα της Νυρεμβέργης.

Ο Γιώργος Χήνας, general manager, της Χάποελ Τελ Αβίβ δήλωσε για την απόκτηση του Γουέινραϊτ : "Ο Ish είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που μπορεί να περιμένει να δει ένας φίλαθλος στο γήπεδο. Είναι ένας πραγματικός νικητής που σκέφτεται πρώτα απ' όλα τους συμπαίκτες του και όχι τον εαυτό του και θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της"

TAGS ΙΣΡΑΗΛ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ