ΑΡΗΣ

Χαραλαμπίδης: "Απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"

Χαραλαμπίδης: "Απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"
Ομαδική

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης μίλησε για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με την νίκη επί του Ερμή Λαγκαδά, το απόγευμα του Σαββάτου (02/10), αλλά και για τον επαναληπτικό με την βουλγάρικη Λουκόιλ Ακαντέμικ την Τετάρτη (20:00) στο Αλεξάνδρειο.

Αρχικά, ο 34χρονος γκαρντ σημείωσε για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου είπε στον "Άρης FM 92,8": " Δώσαμε πολλά παιχνίδια για τον θεσμό του Κυπέλλου, με το πιο δυνατό να είναι αυτό κόντρα στο Περιστέρι. Δείξαμε ότι είμαστε σοβαροί και συνεπείς".

" Περιμένουμε την κλήρωση για να συνεχίσουμε προς τον στόχο μας. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Για να μας εμφυσήσει ο προπονητής μια συγκεκριμένη νοοτροπία, χρειάζεται χρόνος".

"Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσιάζουμε μέχρι στιγμής. Φυσικά, όμως, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμη. Τώρα το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Λουκόιλ Ακαντέμικ".

Σχετικά με τη νικηφόρα αναμέτρηση κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά τόνισε: " Μπορεί ο αντίπαλος σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις να προέρχεται από μικρότερες κατηγορίες, αλλά αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Εμείς σαν σύνολο προσπαθούμε να χτίζουμε τη χημεία μας".

Όσον αφορά τον επαναληπτικό αγώνα με την Λουκόιλ Ακαντέμικ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, ο έμπειρος γκαρντ του Άρη επεσήμανε: " Δεν θεωρώ ότι η νίκη στη Σόφια μάς δίνει κάποιο πλεονέκτημα. Η διαφορά τεσσάρων πόντων δεν σε αφήνει να ησυχάσεις. Θα πρέπει να προσέξουμε και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ανεβάζοντας την απόδοσή μας, θα είναι πιο εύκολο το έργο μας την Τετάρτη".

Τέλος, αναφορικά με τους οπαδούς του Άρη ο Χαραλαμπίδης δήλωσε: " Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις τόσο κόσμο να διανύει χιλιόμετρα για να σου συμπαρασταθεί. Το εισπράττω με μεγάλη χαρά. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε κοντά μας, ιδίως στα παιχνίδια του Αλεξανδρείου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ