ΑΡΗΣ

Χαραλαμπίδης: "Με σοβαρότητα"

Χαραλαμπίδης: "Με σοβαρότητα"
Χαραλαμπίδης INTIME SPORTS

Ο έμπειρος πλέι μέικερ του Άρη, Κώστας Χαραλαμπίδης, τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αυριανού (27/11, 17:00) αγώνα απέναντι στον Κολοσσό στην Ρόδο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ.

Ο 34χρονος παίκτης του Άρη έκανε λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά και για την προσπάθεια ανάκαμψης της ομάδας του Άρη μετά την εντός έδρας ήττα του περασμένου Σαββάτου από το Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Χαραλαμπίδης επισήμανε: " Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με συγκεκριμένη αγωνιστική φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια. Μια πολύ δυνατή ομάδα κυρίως στην έδρα της. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε έπειτα από μια άσχημη ήττα την προηγούμενη βδομάδα στο Πρωτάθλημα".

"Με την παρουσία μας στο Ισραήλ δείξαμε ότι αλλάξαμε τον τρόπο σκέψης μας, είδαμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε έτσι ώστε σε αυτό το παιχνίδι του Πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε σοβαροί για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε".

"Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια σειρά παιχνιδιών τα οποία είναι δύσκολα και είναι και εκτός έδρας αυτό που πρέπει να έχεις είναι η συγκέντρωση. Στις λίγες μέρες που έχουμε για να προετοιμαστούμε για τους αγώνες αυτό που επιζητούμε είναι να κατανοήσουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να έχουμε συγκεκριμένο προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο".

"Επίσης στόχος μας είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε κάθε ματς είτε εντός είτε εκτός. Αυτό θα επιδιώξουμε και αύριο. Έχουμε δει τα στοιχεία του Κολοσσού που πρέπει να προσέξουμε. Ξέρουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να υπάρχουν και σκαμπανεβάσματα αλλά πρέπει να εμφανιστείς έτοιμος να αντεπεξέλθεις".

Όσον αφορά την κούραση της ομάδας από τα συνεχή εκτός έδρας παιχνίδια τόνισε: " Η κούραση δεν είναι ένας αστάθμητος παράγοντας. Είναι γεγονός και την ελέγχουμε. Γνωρίζουμε ότι τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι εξαντλητικά. Δεν μπορείς όμως να επικαλεστείς τον παράγοντα κούραση ως άλλοθι για κάτι. Είναι ο τρόπος που παίζουμε καθώς και ο τρόπος που ζούμε".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ