ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Χαρίσης: "Κοιτάμε μόνο το Μαρούσι"

Χαρίσης: "Κοιτάμε μόνο το Μαρούσι"
Χαρίσης

Ο Κώστας Χαρίσης ξεκαθάρισε ότι ο Κολοσσός θέλει να παίξει το δικό του μπάσκετ κόντρα στο Μαρούσι

Στις τάξεις του Κολοσσού, η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.
Για τους "θαλασσί" ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο αυτοί στο μυαλό τους έχουν μόνο τον αγώνα με το Μαρούσι.

Σε αυτό στάθηκε και ο Κώστας Χαρίσης μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Κολοσσού.

" Ξεκουραστήκαμε δύο μέρες, η περίοδος αυτή ήταν λίγο πιο χαλαρή αλλά από την προηγούμενη εβδομάδα εμείς δουλεύαμε το ίδιο δυνατά και σκληρά. Από τη Δευτέρα, είμαστε και πάλι σε ρυθμούς αγωνιστικής. Κοιτάμε μόνο το Μαρούσι και όχι παρακάτω. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή", τόνισε ο Έλληνας σέντερ και συνέχισε:

"Η ομάδα είναι έτοιμη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα πάμε να παίξουμε το δικό μας μπάσκετ. Δουλεύουμε όπως κάθε άλλη φορά. Έχουμε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, με καλή άμυνα και γρήγορο ρυθμό στην επίθεση. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας, έτσι μας αρέσει να παίζουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο".






TAGS ΚΟΛΟΣΣΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ