ΤΡΙΚΑΛΑ

Χαριτόπουλος: "Με όλες μας τις δυνάμεις"

"Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις" υποσχέθηκε ο Δημήτρης Χαριτόπουλος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ

"Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό με την ΑΕΛ είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για μας. Eλπίζουμε να φανούμε δυνατοί και ανταγωνιστικοί και να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού.

Η Λάρισα είναι μία ομάδα που έχει και ιστορία αλλά και εμπειρία στην διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Τώρα όσον αφορά εμάς που προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη πρέπει να αντιδράσουμε όπως όταν προερχόμασταν από μεγάλες ήττες που οφείλεις να συνεχίσεις.

Από την στιγμή που παραμένουμε όλοι μαζί ενωμένοι δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Αυτό για μένα είναι σημαντικό. Θα κρατήσουμε αυτή τη χημεία, την ομαδικότητα και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί όπως και στην Ρόδο"



τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

O Δημήτρης Χαριτόπουλος πρόσθεσε ότι <εμ> "τα βέβαιο είναι ότι μετά την νίκη μας μέσα στην Ρόδο επί του Κολοσσού η διάθεση μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Βέβαια κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και έτσι τις τελευταίες μέρες έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την ΑΕΛ το οποίο και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βλέπουμε τον επόμενο αντίπαλο κάθε φορά και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος"

.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ