ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"

Χατζηβρέττας: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"
INTIME SPORTS

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το μεθαυριανό δεύτερο παιχνίδι της σειράς για τον Α΄ γύρο των πλέι οφ με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά που έχει χαρακτήρα τελικού.

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά την ήττα του Σαββάτου στο Αλεξάνδρειο δεν έχει την πολυτέλεια για άλλη ήττα με την νίκη να είναι μονόδρομος στην επίτευξη του 1-1.

Όπως ακριβώς είχε κάνει και προ μηνός και πάλι στο κλειστό του Αγίου Θωμά για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος ώστε να μπορέσει να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς το απόγευμα του Σαββάτου και πάλι στο Αλεξάνδρειο.

Ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, σε δηλώσεις του έδωσε το δικό του στίγμα για το μεθαυριανό ραντεβού ενώ αναφέρθηκε και στην ήττα του Σαββάτου.

"Ήμασταν απαράδεκτοι. Φταίμε εμείς οι παίκτες και καλούμαστε πλέον την Τετάρτη να αποδείξουμε ότι διαθέτουμε αθλητικό εγωισμό και να κερδίσουμε το Μαρούσι στην Αθήνα. Δεν υπάρχει άλλη λύση και δεύτερη σκέψη", τόνισε κατηγορηματικά ο έμπειρος φόργουορντ του Άρη και συνέχισε: "Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε".

Ο Χατζηβρέττας στάθηκε στους 86 πόντους που δέχθηκε ο Άρης το απόγευμα του Σαββάτου από το Μαρούσι λέγοντας: "Πιστεύω ότι όταν δέχεσαι 86 πόντους στην έδρα σου, τα λέει όλα. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση. Τώρα καλούμαστε να έχουμε την δική μας απάντηση της Τετάρτη όπου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο. Είναι παιχνίδια πλέι οφ και δεν συγχωρούνται τα λάθη".

Κι όσο για τον τίτλο του φαβορί που είχε ο Άρης πριν από την έναρξη της σειράς με το Μαρούσι ο Χατζηβρέττας δήλωσε: "Το Μαρούσι παρουσιάζεται χωρίς άγχος και το βοηθάει να παίζει καλύτερα από τις δυνατότητες του", για να καταλήξει: "Είμαστε καλύτερη ομάδα αλλά πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ