ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Γυρίσαμε καλά την μπάλα"

Χατζηβρέττας: "Γυρίσαμε καλά την μπάλα"
Πιρς INTIME SPORTS

Λίγο μετά τη νίκη του Άρη επί της Άζοβμας στην πρεμιέρα του Eurocup, ο Νίκος Χατζηβρέττας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έκανε το καλύτερό της παιχνίδι, αλλά αυτό που έπρεπε για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

" Ξεκινήσαμε με το δεξί θέλαμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση. Δεν παίξαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Γυρίσαμε όμως καλά την μπάλα στην ζώνη και κερδίσαμε. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και με καλή διαφορά που χρειάζεται στον όμιλο", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας γκαρντ.

" Στην έδρα μας έχουμε το πάνω χέρι αλλά θα πρέπει να κάνουμε κει εκτός έδρας νίκες. Το επόμενο παιχνίδι με την Χάποελ είναι πολύ σημαντικό για μας με αυτό που προέχει είναι το Περιστέρι".

Από την πλευρά του ο Σέρβος φόργουορντ του Άρη, Ντέγιαν Μπορόβνιακ, που σημείωσε 18 πόντους στην επανεμφάνισή του μετά την κάκωση που είχε υποστεί την περασμένη Τετάρτη είπε: " Ήμασταν καλύτεροι. Δεν χωράει αμφιβολία. Παίξαμε συγκεντρωμένα και αν και είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα κερδίσαμε που είναι και το πιο σημαντικό σε παιχνίδι πρεμιέρας".

Τέλος, ο Αμερικανός φόργουορντ. Πι Τζέι Τάκερ και πρώτος σκόρερ του Άρη και του αγώνα τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά τα καταφέραμε. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την έδρα μας και συνεχίζουμε. Παίξαμε σαν ομάδα με όλους τους παίκτες να βοήθησαν κάτι που φαίνεται και από το σκοράρισμα".

Ντρούκερ: " Χρήσιμη νίκη"

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ τοποθετήθηκε από την αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου Μελάθρου για το θετικό αποτέλεσμα του συνόλου του απέναντι στην Αζοβμάς Μαριουπόλ.

Αρχικά ο Ισραηλινός τεχνικός δήλωσε: " Ήταν ένα ματς που έκρυβε κινδύνους παρά του ότι η εικόνα του παιχνιδιού ήταν πως ήμασταν καλύτεροι. Δεν μας εξασφάλιζε αυτό το αποτέλεσμα. Πήραμε μια πολύ χρήσιμη νίκη και με καλή διαφορά η οποία ίσως φανεί χρήσιμη αργότερα".

" Αγωνιστήκαμε απέναντι σε μια ομάδα δυνατή με πολύ καλούς παίκτες. Σημειώσαμε καλή απόδοση και είμαστε ευχαριστημένοι. Απόψε επιτύχαμε σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλουμε. Δηλαδή ομαδική δουλειά σε άμυνα και επίθεση η οποία μεταφράζεται στα πολλά ριμπάουντ όσο και στις ασίστ που είχαμε. Αυτό το στιλ μας αρέσει".

Όσον αφορά σε πιθανές μεταγραφικές κινήσεις ο ίδιος τόνισε: " Ό,τι γράφεται είναι φήμες. Αν από τη στιγμή που ήρθα στον ΑΡΗ ίσχυαν όλα αυτά τα ονόματα για τα οποία διαβάζαμε κατά καιρούς στις εφημερίδες τότε θα βρισκόμασταν απλά στο NBA. Αν προκύψει το οτιδήποτε θα το μάθετε".

Κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Σαρόν Ντρούκερ επεσήμανε: " Ο όμιλος μας στο Eurocup είναι ανταγωνιστικός. Κάθε νίκη μετράει. Από εκεί και πέρα κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή προέχει η αναμέτρηση με το Περιστέρι για το Πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ