ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Ήμασταν αποφασισμένοι"

ΑΡΗΣ - ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ / ΓΙΟΥΡΟΤΣΑΛΕΝΤΖ
ΑΡΗΣ - ΑΚΑΝΤΕΜΙΚΑ / ΓΙΟΥΡΟΤΣΑΛΕΝΤΖ MOTIONTEAM

Στην αποφασιστικότητα της ομάδας για τη νίκη στάθηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας ο οποίος μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελλήνιο και την εξαιρετική του εμφάνιση.

Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του για να ξεκινήσει καλά τη σεζόν.

"Ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα σε μία χρονιά όπου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας μετά την περσινή τραγική χρονιά που είχαμε. Μπορεί να μην κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι αλλά κερδίσαμε σε ένα από τα παιχνίδια που πρέπει να τα κερδίζεις έξυπνα. Πλέον όμως στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ", τόνισε ο Χατζηβρέττας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαραλαμπίδης επισήμανε: "Προερχόμασταν από μία περίοδο απραξίας με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μπαίνει σε μία παρένθεση. Παίζαμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι σε μία καλή ομάδα και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι όπου με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα έχουμε το προβάδισμα".

Για την εξέλιξη του παιχνιδιού με τον Πανελλήνιο ο έμπειρος γκαρντ του Άρη είπε: "Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο και ξέραμε ότι σε κάποια στιγμή θα ξεφεύγαμε στο σκορ και θα κερδίζαμε", ενώ για την δική του εμφάνιση τόνισε: "Σήμερα δεν μου βγήκανε τα σουτ αλλά τα έβαλε ο Χατζηβρέττας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ