ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Καλύτερα αποτελέσματα"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Στις επίπονες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Άρη στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας, στάθηκε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας υπό τις οδηγίες του Σαρόν Ντρούκερ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Άρη μπορεί να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει υγιείς όλους τους παίκτες του που έχει στην διάθεσή του ωστόσο συνεχίζει να τηρεί αναγκαστικά στάση αναμονής για τους Φιλίπ Βιντένοφ και Κώστα Χαραλαμπίδη.

Από την μια για να ρίξει τις απαιτήσεις του ο διεθνής Βούλγαρος σμολ φόργουορντ και να πλησιάσει στο οικονομικό την πρόταση που του έχει κατατεθεί αλλά και την λύση του συμβολαίου του έμπειρου Έλληνα γκαρντ με τον Πανελλήνιο.

Κι όσο για τον Νίκο Χατζηβρέττα; Ο αρχηγός του Άρη σε δηλώσεις του για την μέχρι τώρα προετοιμασία έκανε λόγο για την συμπλήρωση του ρόστερ με σκοπό: "Όσο γίνεται πιο γρήγορα να γίνουμε ομάδα".

Σχετικά δε για τη δουλειά στον Άγιο Νικόλαο της Νάουσας παραδέχθηκε: "Οι προπονήσεις θα είναι πιο επίπονες", ενώ για την απομάκρυνση του τρίποντου είπε: "Δεν θεωρώ πως είναι μεγάλη η διαφορά" και πρόσθεσε: "Θα είναι θέμα μηχανικής και συνήθειας περισσότερο και ήδη έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε σουτ".

Τέλος στον Άρη αναμένουν αύριο το μεσημέρι (13:30) αναμένεται με πτήση από το Μόναχο ο Αμερικανός Μπράιαντ Ντάνστον που το απόγευμα ξεκίνησε το υπερατλαντικό του ταξίδι από την Νέα Υόρκη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ