ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Οι πράξεις μετράνε"

Χατζηβρέττας: "Οι πράξεις μετράνε"
Χατζηβρέττας-Διαμαντίδης INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, τοποθετήθηκε πριν την έναρξη της σημερινής τελευταίας προπόνησης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο εν όψει του αυριανού πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου (29/12, 17:00) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο 33χρονος καλαθοσφαιριστής ξεκίνησε τις δηλώσεις του με μια ευχή για το άθλημα του μπάσκετ, σημειώνοντας: " Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλον τον κόσμο. Αν είμαστε ενωμένοι θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

"Όσον αφορά στο άθλημά μας νομίζω ότι οι αρμόδιοι πρέπει να βρουν τρόπο να επιλύσουν κάποιες δύσκολες καταστάσεις και να κάνουν ό,τι καλύτερο γίνεται".

Για τον πρώτο ημιτελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε: " Παίζουμε τον πρώτο ημιτελικό αύριο με μια ομάδα πολύ δυνατή τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε απουσίες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν σε όλον τον κόσμο αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουμε το γρήγορο τέμπο του Παναθηναϊκού.

Είναι πρόβλημα για εμάς η απουσία κάποιων συμπαικτών μας. Δεν ξέρουμε αν παίξουν, δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι μετά το ταξίδι. Όλοι όσοι αγωνιστούμε όμως θα κάνουμε ό,τι ζητήσει ο προπονητής και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", για να συμπληρώσει λέγοντας: " Πρέπει να αντέξουμε, να μπούμε συγκεντρωμένοι, δυνατοί και ταχείς ώστε ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Παναθηναϊκού που είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Είναι κίνητρο για εμάς να νικήσουμε μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ. Πρέπει να κάνουμε καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι την πρόκριση".

Σχετικά με την κακή εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει η ομάδα του Άρη στον αγώνα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό σχολίασε: "Εκείνη την περίοδο προερχόμασταν από πολλά παιχνίδια και ταξίδια γεγονός που δεν μας άφηνε χρόνο για ξεκούραση ή σωστή προπόνηση. Πολλές φορές δεν εξαρτώνται κάποια πράγματα από σένα. Οφείλουμε να παρουσιάσουμε καλή εικόνα αύριο.

Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ σημαντικό σε αυτή την δύσκολη σειρά του Κυπέλλου και καμιά φορά μια τα λόγια δεν έχουν ουσία. Μετράνε τα έργα, οι πράξεις μέσα στο γήπεδο και αυτό θα το δούμε αύριο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ