ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Στα χέρια μας η πρόκριση"

Χατζηβρέττας: "Στα χέρια μας η πρόκριση"
Χατζηβρέττας

O Νίκος Χατζηβρέττας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τρίτης με την Άλμπα Βερολίνου

"Μετά από τη νίκη στο Βερολίνο, ο Άρης κρατάει στα χέρια του την πρόκριση στα προημιτελικά, εφόσον κερδίσει την Άλμπα και την Μπανταλόνα μέσα στην έδρα του. Είναι δύο “τελικοί”, τους οποίους κοιτάμε ξεχωριστά και στους οποίους με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη", είπε αρχικά στον "ΆρηςFM 92,8" ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης,
Όσον αφορά στη φιλοσοφία της ομάδας ο αρχηγός του Άρη είπε: "Αυτό που επιδιώκουμε, είναι να αποκτήσουμε σταθερότητα και ψυχολογία μέσα από συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα. Έχουμε τις δυνατότητες, έχουμε καλό υλικό και προπονητή που έχει εργαστεί σε κορυφαίο επίπεδο και που καθημερινά προσπαθεί να μας περάσει τη δική του φιλοσοφία".

"Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της σεζόν, κάναμε αρκετές αλλαγές, όμως από εδώ και πέρα οφείλουμε να είμαστε συνεχώς σοβαροί και να διεκδικήσουμε το Eurocup, όπως και την έξοδό μας στην Ευρωλίγκα. Εκεί αξίζει να βρίσκεται ο Άρης. Να παίζει μπάσκετ που θα κατακτά Τρόπαια, με πιεστική και γρήγορη άμυνα που θα εκπλήσσει τον αντίπαλο και θα δίνει σε εμάς εύκολα καλάθια, βάζοντας και τον κόσμο μέσα στο παιχνίδι".

Τέλος, μιλώντας για την παρουσία και του Ματ Ουόλς, σχολίασε: "Είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Καθημερινά μπαίνει στο κλίμα όλο και περισσότερο και όλοι μαζί, λειτουργώντας σαν ένα σύνολο, θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ