ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Συσπείρωση και συγκέντρωση"

Χατζηβρέττας: "Συσπείρωση και συγκέντρωση"
Χατζηβρέττας INTIME SPORTS

Η ευρεία σε έκταση νίκη επί του Αμαρουσίου το απόγευμα της Τετάρτης επέτρεψε στον Άρη να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο έτος 2011.

Μετά το τέλος του ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Νίκος Χατζηβρέττας, στάθηκε μεταξύ άλλων και στην απουσία των φιλάθλων της ομάδας από τις κερκίδες του Αλεξανδρείου.

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ σημείωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να εμφανιστούνε συγκεντρωμένοι στο κυνήγι κατάκτησης της 3 θέσης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Χατζηβρέττας τόνισε: "Κάναμε την πρώτη μας νίκη για τη νέα χρονιά, η οποία ελπίζω να είναι πολύ καλή. Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο, κάτι που σίγουρα είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Εμείς, όμως, επιβάλλαμε το ρυθμό μας, ήμασταν καλοί και, τελικά, πήραμε μία ευρεία νίκη. Στη συνέχεια, έχουμε πολλά παιχνίδια στη σειρά και πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών, για να είμαστε εκεί που θέλουμε".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί για την 11η αγωνιστική με την ΑΕΚ το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του Ελληνικού (08/01, 16:00) τόνισε: "Θα είναι ένα, επίσης, δύσκολο παιχνίδι, και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Όλους τους αγώνες πρέπει να τους κοιτάξουμε ξεχωριστά και να παίρνουμε τις νίκες, ώστε να βρεθούμε στη θέση που θέλουμε. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι είναι δύσκολο και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".

Κι όσο για την συνέχεια των φετινή ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Άρη στους 16 του Eurocup δήλωσε: "Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας να περάσουμε από αυτόν τον όμιλο. Πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι για να κερδίσουμε τους αντιπάλους μας.

Όσο για τους πρώην συμπαίκτες μου που αγωνίζονται στις ομάδες με τις οποίες θα έρθουμε αντιμέτωποι (σ.σ. Μπετς, Κακιούζης), είναι όλοι τους καλοί, ενώ και τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Προς το παρόν, όμως, έχουμε δώσει βάρος στο Πρωτάθλημα και πρέπει να το δείξουμε αυτό στη συνέχεια".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ