ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Τελικός στη Βαλένθια"

Χατζηβρέττας: "Τελικός στη Βαλένθια"
Χατζηβρέττας

Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό εστίασε ο Νίκος Χατζηβρέττας που εξήγησε ότι αυτό θα είναι ένα ματς-κλειδί

" Χρόνια πολλά στην ομάδα που κλείνει 96 χρόνια ιστορίας και ζωής. Ο Άρης είναι ένας σύλλογος που έχει δείξει το πνεύμα του και τη δυναμική του. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι ο κόσμος και να στηρίζει το ίδιο την ομάδα μας", είπε αρχικά στον "Άρης FM 92,8" ο αρχηγός της ομάδας.

Στη συνέχεια μίλησε για την ήττα από την Βαλένθια: " Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε ως ομάδα, αλλά ο κόσμος ήταν εκεί και γι' αυτή τη συμπαράσταση που μας έδειξε και συνεχίζει να μας δείχνει, αξίζει να τα δίνουμε όλα".

"Κοιτάμε μπροστά και προσπαθούμε για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το Σάββατο, που έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στη Ρόδο. Πρέπει να παίξουμε ως Άρης που μάχεται και δεν τα παρατάει".

"Οφείλουμε να παραδειγματιστούμε από τέτοιες εμφανίσεις όπως τη χθεσινή, να κάνουμε νίκες και να φτάσουμε στην πρόκριση για τον κόσμο μας, που μας έχει σκλαβώσει με τη συμπεριφορά του



".

Για το επόμενο παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους, σημείωσε: " Είμαι αισιόδοξος και δεν θέλουμε να βρίσκουμε δικαιολογίες, με εξωγενείς παράγοντες όπως η διαιτησία. Γίνονται πρωταγωνιστές, είναι μέρος του αγώνα και πολλές φορές κάνουν λάθη. Ο επόμενος αγώνας θα είναι "τελικός", για να πετύχουμε αυτό που τόσο πολύ θέλουμε. Πρέπει να κερδίσουμε μέσα στη Ρόδο αρχικά και ελπίζουμε στη συνέχεια να πάνε όλα καλά. Θα είναι ένα ματς-κλειδί".

" Εύχομαι στα 100 της χρόνια η ομάδα να είναι έτοιμη να γευτεί μεγάλες χαρές και τίτλους. Χθες οι συμπαίκτες μου κι εγώ μείναμε άναυδοί από τον κόσμο, που ήταν απίστευτος, σε μια πολύ περίεργη χρονιά για μας".

"Είναι κρίμα γι’ αυτόν τον κόσμο, να μην μπορούμε να βγάλουμε την εικόνα που θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Θα δουλέψουμε κι άλλο, για να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και να είμαστε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου

".

Δαμιανίδης: " Καλύτερο μέλλον για όλα τα τμήματα"
Στα γενέθλια του συλλόγου Άρη Θεσσαλονίκης που ιδρυόταν στις 25 Μαρτίου 1914, αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας: " Ο Άρης είναι ένας σύλλογος με τεράστια δυναμική και προσφορά τόσο στον πολιτισμό όσο και στον αθλητισμό, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης".

"Αυτό που θα πρέπει όλοι πραγματικά να ευχόμαστε, είναι να μπορέσουν όλα τα ζωντανά κύτταρα του συλλόγου μας να εξασφαλίσουν ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για όλα τα τμήματά του

".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ