ΑΡΗΣ

Χατζηβρέττας: "Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε"

Χατζηβρέττας: "Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε"
Χατζηβρέττας

Με μία απογευματινή προπόνηση στο Αλεξάνδρειο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία ενόψει Περιστερίου

Από την πλευρά του ο Φώτης Κατσικάρης δεν μπορεί για ένα ακόμη παιχνίδι να υπολογίζει στον Νίκο Μπάρλο σε αντίθεση με τον Αμερικανό Κίκι Κλαρκ που μετά την επιστροφή του από την Νέα Υόρκη όπου παρέστη στην κηδεία του θείου του τέθηκε και πάλι στην διάθεσή του.
Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι με το Περιστέρι στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ υπογράμμισε: " Το Περιστέρι, έπειτα από τις τελευταίες εμφανίσεις του, φαίνεται ότι βρίσκεται σε αγωνιστική φόρμα. Σίγουρα με τις τελευταίες προσθήκες, του Νέλσον και του Ουίλκινσον, έχει δυναμώσει αισθητά. Για εμάς είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, που πρέπει να κερδίσουμε, ιδιαίτερα αφού αγωνιζόμαστε στην έδρα μας. Θα πρέπει να έχουμε αμυντικό προσανατολισμό και να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, Νίκος Χατζηβρέττας, στάθηκε και στις τελευταίες δύο ήττες από τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα και την Σιαουλιάι για το Eurocup τονίζοντας: Αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Προερχόμαστε από δύο ήττες, που ήταν πολύ οδυνηρές. Δύο δικά μας παιχνίδια, με τον Πανιώνιο και την Σιαουλιάι, τα χάσαμε στο τέλος μέσα από τα χέρια μας. Γι’ αυτό, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες κόντρα στο Περιστέρι. Επιδίωξή μας είναι να παίξουμε καλά και να δείξουμε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε. Χρειάζεται συγκέντρωση και ομαδική δουλειά για να τα καταφέρουμε".


TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ