ΜΠΑΓΕΡΝ

Χέρμπερτ: "Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, αλλά θα είναι μάχη"

EUROLEAGUE 2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Γκόρντον Χέρμπερτ και Κάρσεν Έντουαρντς μίλησαν για το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό (25/10, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στην 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Η Μπάγερν θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό (25/10, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) στο ολοκαίνουργιο SAP Garden για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο τεχνικός των Βαυαρών, Γκόρντον Χέρμπερτ και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κάρσεν Έντουαρντς, έκαναν δηλώσεις πριν από το ματς με τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπάγερν: "Ο Ολυμπιακός είναι μια ισχυρή ομάδα στην EuroLeague κάθε χρόνο. Για εμάς, θα είναι κρίσιμο να εξασφαλίσουμε αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ, για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για εύκολο σκορ. Στην επίθεση μισού γηπέδου, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος αντίπαλος που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα. Αλλά κάθε παιχνίδι EuroLeague είναι σκληρό και μια μάχη. Πρέπει να βγούμε και να κερδίσουμε αυτές τις μονομαχίες και να παλέψουμε.

Το να παίζεις μπάσκετ στο SAP Garden είναι φανταστικό. Οι κερκίδες ήταν γεμάτες και είχαμε εξαιρετική υποστήριξη από τους φιλάθλους μας σε και τους δύο αγώνες. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, θα υπάρχει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα. Έχουν μια φανταστική βάση φιλάθλων, αλλά και εμείς έχουμε, και αυτό θα το κάνει ιδιαίτερο.

Χωρίς τον Γκιφάι και τον Λούτσιτς, είχαμε 10 άτομα ροτέισον. Δεν εξαρτάται από εμένα να το επεκτείνω, εξαρτάται από την απόδοση των παικτών. Αν είναι καλοί, θα παίξουν. Διαφορετικά, δεν θα παίξουν. Ο Έντουαρντς έχει κάνει μια πολύ καλή αρχή στη σεζόν. Έχει βελτιώσει την άμυνά του. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα κάνει το καλύτερο παιχνίδι του κάθε φορά, γιατί έχει τη δυνατότητα να είναι πολύ καλός παίκτης σε διάφορες πτυχές, όχι μόνο ως σκόρερ".

Από την πλευρά του ο Κάρσεν Έντουαρντς ανέφερε: "Το παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού θα είναι δύσκολο· είναι πολύ ταλαντούχοι. Πρέπει να δείξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας και να επικεντρωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο στα πράγματα που έχουμε σχεδιάσει. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα, να παίξουμε σκληρά και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Είμαι ευγνώμον για τους φιλάθλους μας, καθώς και για όλους τους άλλους που έρχονται στους αγώνες μας.

Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Συνεχίζω επίσης να εργάζομαι για να βελτιώσω την άμυνά μου. Η άμυνα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια και εστιάζω σε αυτό ακόμα περισσότερο, γιατί μπορείς πάντα να δώσεις το 100% σου, ανεξάρτητα από το αν βάζεις τα σουτ ή όχι".

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ