ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Να είμαστε αυτοί που πρέπει"

Χέρμπερτ: "Να είμαστε αυτοί που πρέπει"
Χέρμπερτ

Στον κρίσιμο αγώνα με τον Πανιώνιο, την Κυριακή, στο Ελληνικό, έχουν στρέψει την προσοχή τους, στον Άρη

Οι "κίτρινοι", έχουν σκοπό να ξεπεράσουν γρήγορα την βαριά ήττα με κάτω τα χέρια, από την Ταού και να συγκεντρωθούν στη μάχη με τους "κυανέρυθρους", για την 18η αγωνιστική.
Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα εξασφαλίσει κατά πολύ την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου, αφού θα ξεφύγει με τρεις βαθμούς από τον Πανιώνιο, έχοντας παράλληλα πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια.

H προετοιμασία για την αναμέτρηση θα ξεκινήσει το απόγευμα της Παρασκευής, στο παρκέ του "Αλεξανδρείου" και ο Γκόρντον Χέρμπερτ, τόνισε για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα: " Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση γιατί αν κερδίσουμε θα έχουμε τρεις νίκες περισσότερες από τον Πανιώνιο, ενώ αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα μειωθεί η διαφορά μας στη μια νίκη, ενώ θα έχουμε το μειονέκτημα σε ενδεχόμενη ισοβαθμία αφού θα μας έχουν κερδίσει δύο φορές".

" Άσχετα όμως από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, το πιο σημαντικό για μας είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει την Κυριακή και να κερδίσουμε. Το θέμα δεν είναι κατά τη γνώμη μου πως θα παρουσιαστεί ο Πανιώνιος, αλλά το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς. Θα πρέπει να παίξουμε για κάποιον σκοπό, να παίξουμε καλύτερη άμυνα και να παίξουμε ομαδικά".

"Δεν έχει σημασία τον ποιον αντιμετωπίζουμε, αλλά το να κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ, να είμαστε συγκεντρωμένοι σε εμάς, να μην ασχολούμαστε με την διαιτησία και να είμαστε σε θέση γενικότερα να παίξουμε καλό μπάσκετ και να αλλάξουμε ρότα βαδίζοντας προς την σωστή κατεύθυνση. Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν ο αντίπαλος λέγεται Πανιώνιος, Ταού ή Παναθηναϊκός, αλλά το τι κάνουμε εμείς

".

Πρόστιμο 4.400 ευρώ και δύο επιπλήξεις
Πρόστιμο 2.400 ευρώ και δύο επιπλήξεις, επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ, στην ΚΑΕ Άρης, λόγω των δύο παρατηρήσεων που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ομάδας κατά την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στις 24 Φεβρουαρίου.

Επίσης επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν και για τα οποία δεν έγινε παρατήρηση από τους διαιτητές της αναμέτρησης.









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ