ΑΡΗΣ

Χέρμπερτ: "Πρόκληση λόγω παράδοσης"

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει ο Γκόρντον Χέρμπερτ που δήλωσε: "Πρόκληση λόγω παράδοσης"

"Ήρθα για να δουλέψω στον Άρη μια ομάδα που ξέρω καλά από πέρσι, από τα δύο ματς που δώσαμε με την Ορτέζ στην Ευρωλίγκα" τόνισε ο Καναδός προπονητής.

<εμ> "Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Δεν έχω υπογράψει ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη. Ελπίζουν όλα να πάνε καλά, ο Αρης ειναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, ιστορία και πολύ καλούς φιλάθλους" συνέχισε.

Όσο για το τυπικό; "Απομένουν 1-2 πράγματα που θα πρέπει να συζητήσουμε κι είμαι αισιόδοξος ότι το θέμα θα τελειώσει"

"Είναι πρόκληση για μένα. Η Ελλάδα έχει παράδοση στο άθλημα. Είναι πρόκληση για οποιονδήποτε προπονητή, όχι μόνο για μένα, να δουλέψω εδώ" πρόσθεσε ο πρώην προπονητής της Ορτέζ.

Για τα μεταγραφικά δεν έχει κάνει ακόμη συζήτηση. "Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τους παίκτες ή τις μεταγραφές που θα γίνουν στην ομάδα.

Σίγουρα έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Πρώτα πρέπει να τελειώσει το θέμα της υπογραφής μου και μετά θα προχωρήσουμε στα υπόλοιπα θέματα"

ήταν τα λόγια του.

Έχει δουλέψει σε Γερμανία, Φινλανδία, Γαλλία και τώρα στην Ελλάδα. "Πραγματικά η κατάσταση είναι διαφορετική. Οι ομάδες είναι πολύ καλές και το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Οι διαιτητές αφήνουν τη δυνατή άμυνα την ώρα του παιχνιδιού. Διαθέτει μεγάλη μπασκετική παράδοση και κουλτούρα. Είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ"

σχολίασε σχετικά.

Τι μέτρησε στην απόφαση του; "Η Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ που αγαπά το μπάσκετ. Φυσικά παίζει ρόλο κι η πρόκληση της Ευρωλίγκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης" υπογράμμισε.

Ο ίδιος διατηρεί το ρόλο του ομοσπονδιακού τεχνικού στην εθνική Γεωργία. Αν θα παραμείνει; "Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα συζητήσω με τους ανθρώπους του Άρη" απάντησε.

Κατά την άφιξη του βρέθηκαν και ορισμένοι φίλοι του Άρη που του έδωσαν καπελάκι του Super 3. Ο Χέρμπερτ αρχικά το φόρεσε και μετά το έδωσε στη γυναίκα.















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ