ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Έξι μήνες χωρίς μπάσκετ και μετά... μπαμ! Είμαι στην ομάδα των ονείρων μου"

Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (2/3/2021)
Ο Μάριο Χεζόνια σε στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα (2/3/2021) EUROKINISSI

Με ένα συγκινητικό post στο Instagram ο Μάριο Χεζόνια δήλωσε ευτυχισμένος που παίζει στον Παναθηναϊκό, τον οποίο χαρακτηρίζει (ξανά) ομάδα των ονείρων του.

Ο Μάριο Χεζόνια πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην EuroLeague με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην επικράτηση με 81-63 επί της Μακάμπι και μετά τον αγώνα δεν έκρυψε στην χαρά του.

Με ένα όμορφο post στο Instagram, ο Χεζόνια αναφέρθηκε στην χθεσινή (11/3) μέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το "λουκέτο" που μπήκε στο ΝΒΑ, πριν προσθέσει ότι έναν χρόνο αργότερα ζει το όνειρό του φορώντας την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης έγραψε:

"Θυμάμαι όταν το μπάσκετ σταμάτησε σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο! Πολλά ήταν άγνωστα. Η φούσκα; Σχεδόν 6 μήνες χωρίς μπάσκετ... Και μετά μπαμ! Το όνειρό μου, στην αγαπημένη μου πόλη, στην αγαπημένη μου ομάδα, στους αγαπημένους μου συμπαίκτες, στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου (με μεγάλη διαφορά), στην σπουδαία πράσινη οικογένειά μου που με υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες φορώντας τον αριθμό που χαίρομαι περισσότερο και σε ένα γκρουπ ανθρώπων που είναι εύκολο και διασκεδαστικό να είμαι μαζί και πολλά περισσότερα, ήθελα να πω καλό παιχνίδι και ότι είμαι χαρούμενος για την πρώτη από τις πολλές νίκες που θα έρθουν με τον Παναθηναϊκό".

Δείτε το post του Κροάτη φόργουορντ:

Το μήνυμα του Χεζόνια
Το μήνυμα του Χεζόνια PRINTSCREEN MARIO HEZONJA OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUNT

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN GBL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ