ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Χωρίς Χαραλαμπίδη με Μπάμπεργκ

Χωρίς Χαραλαμπίδη με Μπάμπεργκ
χαραλαμπιδης

Χωρίς τον Χαραλαμπίδη θα υποδεχθεί την Μπάμπεργκ ο Πανελλήνιος την Τρίτη (21:00) στο Περιστέρι

Ο Έλληνας γκαρντ κάνει αγώνα δρόμου για να επανέλθει, αλλά έχει τεθεί νοκ άουτ από το ματς με τη γερμανική ομάδα και θα παλέψει για να αγωνιστεί στο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.
Η νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τους "Ολυμπιονίκες" που δεν έχουν περιθώριο απώλειας βαθμών στην έδρα τους, αν θέλουν να πάρουν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγεί στη φάση των "8".

Ο Ηλίας Ζούρος δήλωσε για την αναμέτρηση: " Η Μπάμπεργκ είναι πολύ καλή και σκληρή ομάδα, παίζει δυνατή άμυνα και είναι πειθαρχημένη. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά στο EuroCup. Χρειαζόμαστε τη νίκη, αλλά, για να καταφέρουμε να την πάρουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα".

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Παπαμακάριος ανέφερε: " Είναι πρεμιέρα και κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Ωστόσο, είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά δεν νομίζω να μας επηρεάσουν και θα πάρουμε τους 2 βαθμούς".




TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ