ΑΡΗΣ

Χωρίς Χρυσικόπουλο για το "διπλό"

Χωρίς Χρυσικόπουλο για το "διπλό"
INTIME SPORTS

Εκτός 12άδας του Άρη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ελληνικό (8/1, 16:00), έμεινε ο Λίνος Χρυσικόπουλος λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Η αποστολή του Άρη θα αφιχθεί στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής, χωρίς τον νεαρό άσο στη σύνθεσή της, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκουραστεί.

Ο Χρυσικόπουλος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και έτσι έμεινε εκτός αποστολής, προκειμένου με θεραπείες να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση.

Η νίκη επί του Αμαρουσίου έχει ξεχαστεί πλέον και ο Σαρόν Ντρούκερ καλεί τους παίκτες του να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

"Τα συνεχόμενα παιχνίδια, κάθε δυο μέρες, μας αναγκάζουν να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην Αθήνα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο για να κερδίσουμε το εκτός έδρας παιχνίδι", σχολίασε ο Ισραηλινός τεχνικός στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ενώ από την πλευρά του ο Πι Τζέι Τάκερ υποστήριξε:

"Είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Θέλουμε να παίξουμε ομαδικά τόσο σε άμυνα και σε επίθεση καθώς αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που μας χαρακτηρίζει. Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ