ΑΡΗΣ

Χωρίς Ηλιάδη

Χωρίς Ηλιάδη
Ηλιάδης

Ο Άρης θα παραταχθείσ στο ΣΕΦ εναντίον του Ολυμπιακού χωρίς τον Σάββα Ηλιάδη

Η απόφαση του αποκλεισμού του Ηλιάδη από την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Αθήνα αποφασίστηκε χθες το απόγευμα με τον Έλληνας γκαρντ του Άρη να συνεχίζει και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου τις διπλές θεραπείες σε μια προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί την Πέμπτη στο Αλεξάνδρειο με την Ζαλγκίρις Κάουνας για την Ευρωλίγκα.

Ένα παιχνίδι το οποίο ο Ηλιάδης δεν θέλει με τίποτα να χάσει και δηλώνει: "Ακόμα πονάω και δεν θα μπορέσω να παίξω ούτε με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να τρέχω να προλάβω το παιχνίδι της Πέμπτης με την Ζαλγκίρις", όσο για τον Αντρέα Ματσόν τονίζει για την απουσία του πως: "Η απουσία του όπως και στο Τρεβίζο έτσι και με τον Ολυμπιακό θα είναι σημαντική αφού ο Σάββας αποτελεί για μας παίκτη κλειδί".

Τη θέση Ηλιάδη στην αποστολή του Άρη στον αυριανό αγώνα του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό δεδομένης της απουσίας του Αμπντούλ Ραούφ σε σχέση με τους 12 του Παλαβέρντε θα πάρει ο Παναγιώτης Καραβανάς.

Όσο για το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας; Ο Αντρέα Ματσόν προτίμησε στο βίντεο που είχε προγραμματίσει να δείξει στους παίκτες του αυτό να μην περιλαμβάνει παιχνίδια του Ολυμπιακού αλλά για περισσότερη από μιάμιση ώρα να τους δείξει το παιχνίδι με την Μπενετόν Τρεβίζο ενώ στη συνέχεια δεν υπήρξε προπόνηση παρά μόνο ένα τέταρτο σουτ.

Τέλος στην διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κλείσει η εκκρεμότητα που υπάρχει με τον Αμπντούλ Μαχμούντ Ραούφ. Το μηνιαίο συμβόλαιο που είχε ο Αμερικανός γκαρντ με τον Άρη έληξε με το νέο που θα υπογράψει να έχει διάρκεια μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, όταν δηλαδή και θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον Γ΄ όμιλο της Ευρωλίγκα.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ