ΑΡΗΣ

Χωρίς Κλαρκ με Αρμάνι Τζινς

Χωρίς Κλαρκ με Αρμάνι Τζινς
Κλαρκ

Χωρίς τον Κέιντρεν Κλαρκ θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στο φιλικό του Σαββάτου (19:00)

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των "κίτρινων" επί ιταλικού εδάφους και σαφώς δυσκολότερη από τις δύο πρώτες εναντίον των ελβετικών Νιόν και Λουγκάνο.
H προσεχής αντίπαλος της ελληνικής ομάδας κατετάγη έκτη την περσμένη περίοδο στο ιταλικό Πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε και στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Έχει στις τάξεις της αθλητές όπως ο Χόλις Πράις, ο Μάσιμο Μπουλέρι, ο Λούκα Βιτάλι και ο Μαριόνας Πετραβίτσιους, ενώ από φέτος θα την ενισχύσει και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Άλεξ Άκερ.

Όσον αφορά στον Κλαρκ, υπέστη κάκωση στον ώμο στο παιχνίδι της Πέμπτης εναντίον της Λουγκάνο και θα παραμείνει για τρεις με τέσσερις μέρες εκτός δράσης.

Καρετόνι: " Πολύ δυνατή ομάδα ο Άρης"
Με κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Άρη ο προπονητής της ελβετικής Λουγκάνο Ρενάτο Καρετόνι, που εξήγησε ότι με τις φετινές προσθήκες η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά.

Κύριε Καρετόνι, ποιο είναι το σχόλιο σας για την ομάδα του Άρη;

" Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχει έναν σπουδαίο προπονητή που προσπαθεί να τη "δέσει". Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά προπονημένη και γυμνασμένη. Ήταν η πρώτη φορά που τους έβλεπα και μου άρεσαν πολύ. Χωρίς καμιά αμφιβολία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα", δήλωσε ο τεχνικός των Ελβετών στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Τι έχετε να μας πείτε για τους παίκτες της ομάδας;

" Αυτό που διέκρινα κυρίως, ήταν ότι πρόκειται για πολύ καλούς σουτέρ. Όμως πέρα από την επίθεση παίζουν εξίσου καλά και στην άμυνα. Η ομάδα έχει έναν καλό κορμό παικτών από πέρυσι. Σ' αυτόν προστέθηκαν Έλληνες παίκτες μεγάλης εμπειρίας και αξίας όπως οι Ντικούδης, Χατζηβρέττας και Κακιούζης. Όλοι μαζί μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη να φτάσει ψηλά".

Θεωρείτε ότι ο Άρης θα είναι μία από τις ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους της Ευρωλίγκα;

" Πιστεύω ότι θα είναι μια από τις ομάδες της Ευρωλίγκας. Πιο πιθανό είναι να παίξει με την Άλμπα Βερολίνου αφού βέβαια κερδίσει το Μαρούσι. Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης".

















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ