ΑΡΗΣ

Χωρίς κόσμο και Χαρίση

Χωρίς κόσμο και Χαρίση

Οριστικά ο Άρης θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Ρόδου αύριο στην Nick Galis Hall κεκλεισμένων των θυρών και το πιθανότερο είναι να μην δώσει το παρών και ο Κώστας Χαρίσης.

Ο Άρης θα υποδεχθεί οριστικά τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο το απόγευμα στην Nick Galis Hall κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό προέκυψε το πρωί όταν και απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η νομική υπηρεσία της ΚΑΕ στο ΑΣΕΑΔ για τη μείωση την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Μία τιμωρία που είχε επιβληθεί για τον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο, με την διοίκηση της ΚΑΕ Άρης να γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της την εξέλιξη της έφεσης.

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό (11/01, 16:00) στο “Nick Galis Hall” θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών", ανέφερε η ανακοίνωση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κώστας Χαρίσης δύσκολα να μπορέσει να βρίσκεται στην διάθεση των Παρασκευά Μουρατίδη και Σάββα Καμπερίδη χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός να βρίσκεται στην αποστολή.

Δύσκολα όμως ο 35χρονος σέντερ να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς του και υπάρχει κίνδυνος υποτροπής του.

Για αυτό και είναι να δοκιμάσει από Δευτέρα να μπει σε ρυθμούς ομάδας για να μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Β΄ γύρου της κανονικής περιόδου με τον ΚΑΟΔ στην Nick Galis Hall.

Κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση απουσίας του Χαρίση την θέση του σέντερ θα κληθούνε να καλύψουνε οι Σαρικόπουλος αν και επίσης δεν είναι 100% έτοιμος, Ασημακόπουλος και Τσακαλέρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ