ΠΑΟΚ

Χωρίς Μπρέμερ στο πρωτάθλημα

Χωρίς Μπρέμερ στο πρωτάθλημα
Ουάσινγκτον MOTIONTEAM

Δεν θα χρησιμοποιηθεί τελικά στην Α1, ο Μπρέμερ, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θα περιμένουν τον Ουάσινγκτον

Ο 26χρονος γκαρντ απέδειξε στο Καζάν και στο παιχνίδι με την Ούνιξ ότι θέλει πολύ χρόνο για να βρει την φόρμα του έστω και αν τα παιχνίδια που ακολουθούν για το πρωτάθλημα με Αιγάλεω εκτός έδρας και Πανιώνιο εντός "καίνε" στην κυριολεξία. Παρόλα αυτά ο Κώστας Πιλαφίδης ήταν κάθετος: " Δεν σκεφτόμαστε την αντικατάσταση του Ουάσιγκτον στην Ελλάδα".

" Ο Μπρέμερ δείχνει ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα, ενώ δεν βολεύει για αυτό και συνδυασμός άλλων πραγμάτων". Με τον τρόπο αυτό και για κάθε ενδεχόμενο ο ΠΑΟΚ διατηρεί τις δύο αλλαγές που μπορεί να κάνει στον Β΄ γύρο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Στα αγωνιστικά με τους Αγαδάκο και Στσεπάνοβιτς ξεκίνησε το πρωί η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω. Το γόνατο του πρώτου έχει ξεπρηστεί και λογικά θα παίξει με το Αιγάλεω όπως και ο δεύτερος.

Από πλευράς τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν φροντίσει να αφήσουν ήδη πίσω τους την ήττα από την Ούνιξ Καζάν με τον Νίκο Κούβελα να αναμένει την αυριανή κλήρωση της Βαρκελώνης για τον αντίπαλο στη φάση των 16 του ULEB Cup τονίζοντας: " Πρόκειται για πολύ καλές ομάδες. Εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό με όποια και αν κληρωθούμε" ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με το Αιγάλεω τόνισε: " Ελπίζω να έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε και να ξεπεράσουμε την κούραση". Όσο για τον Μπλάγκοντα Σέκουλιτς πρόσθεσε: " Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια. Μακάρι να είναι καλά και να είναι μαζί μας ο Λάζαρος και ο Βλάντο. Έχουμε χρόνο για ξεκούραση".

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πρέλεβιτς και Καραμπέρης θα αναχωρήσουν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής για την Βαρκελώνη όπου θα παρακολουθήσουν την κλήρωση του ULEB Cup και θα επιστρέψουν στην Αθήνα το Σαββάτο το πρωί για να βρεθούν κοντά στην ομάδα που λίγες ώρες αργότερα θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω για το πρωτάθλημα.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ