ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση
Κούβελάς

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών διεξήχθη η προπόνηση του ΠΑΟΚ. Έτοιμος δήλωσε ο Κούβελας

Ο έμπειρος σέντερ, δήλωσε έτοιμος να προσφέρει άμεσα: " Είμαι ικανοποιημένος που επιστρέφω στην αγωνιστική δράση και χαίρομαι γιατί νομίζω ότι σε ικανοποιητικό βαθμό έτοιμος για να προφέρω στον επόμενο αγώνα της ομάδας. Αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα κάθε αναμέτρηση από εδώ και πέρα".

" Η 4η θέση είναι ο στόχος μας και μπορούμε, εάν έχουμε τις λιγότερες δυνατές απώλειες να τον πετύχουμε. Χρειάζεται όμως διάρκεια στην απόδοσή μας και συγκέντρωση 100% σε όλα τα παιχνίδια. Το γεγονός ότι δεν συνεχίζουμε στο Uleb Cup μας στεναχωρεί, αλλά έχουμε την ευκαιρία να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα", είπε ο Κούβελας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Ψάχνει αγοραστή ο Ψωμιάδης

Την προσπάθειά του να βρει επενδυτές για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, συνεχίζει ο Διονύσης Ψωμιάδης, που δήλωσε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει λύση, άμεσα.

Υπάρχει ομάδα επιχειρηματιών που θέλει να αναλάβει τον "Δικέφαλο", αλλά ο Πανελούδης πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του, για να αγοράσουν το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών, εκτός του 10% που θα κρατήσει ο πρώην μεγαλομέτοχος.

" Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι, θα βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα και θ' αποφασίσουμε. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο", ξεκαθάρισε ο Διονύσης Ψωμιάδης.







TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ