ΑΡΗΣ

Χωρίς προβλήματα με Αιγάλεω

Χωρίς προβλήματα με Αιγάλεω
Τέρι

Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Μοναδικός απών για τον Καναδό τεχνικό του Άρη ο εορτάζων της σημερινής μέρας και τραυματίας Λάζαρος Αγαδάκος που συνεχίζει να ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει χορηγηθεί.
Από την πλευρά του ο Ρεϊσόν Τέρι ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση την Τετάρτη στο Ρέθυμνο στη νίκη επί του ΑΓΟΡ σε σχετική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης τόνισε: " Απλά έκανα αυτό που ξέρω. Οφείλω όμως πολλά και στους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν αρκετά, ενώ επίσης έτυχε να βρίσκομαι αρκετές φορές στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή και μαζεύοντας μερικά επιθετικά ριμπάουντ να πετύχω εύκολους πόντους. Σε γενικές γραμμές όλα μου πήγαν καλά και στόχος μου είναι να βοηθώ πάντα την ομάδα μου κάνοντας το καλύτερο δυνατό ώστε να κερδίζει στους αγώνες".

Μετά και τη νίκη στο Ρέθυμνο επί του ΑΓΟΡ οι "κίτρινοι" κλείδωσαν ουσιαστικά την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελούσε έναν από τους φετινούς στόχους της ομάδας. Αυτό βέβαια είναι μόλις το πρώτο βήμα, αφού το θέμα είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στην Ευρωλίγκα και μετά την λήξη των πλέι οφ.

" Ασφαλώς η νίκη αυτή μας δίνει ένα ακόμη μεγαλύτερο ψυχολογικό αβαντάζ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας", τονίζει ο Τέρι και συνεχίζει: " Πιστεύω ότι αγώνες σαν αυτόν με το Ρέθυμνο, ειδικά μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες που είχαμε υποστεί μας βάζουν σε ένα καλό δρόμο λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ. Θα έλεγα μάλιστα ότι με τις τελευταίες νίκες μας κάνουμε μια πολύ καλή αρχή πριν αρχίσουν τα πλέι οφ, όπου μας περιμένει ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος για να διαβούμε".

Για το παιχνίδι με το Αιγάλεω ο Τέρι τόνισε: " Τα πράγματα είναι απλά και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλές αναλύσεις. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτούμε το αβαντάζ που μας παρέχει η έδρα μας. Βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και δεν κοιτάμε μακριά. Βήμα, βήμα μπορείς να φτάσεις στην υλοποίηση του στόχου", ενώ για το ότι ο Άρης διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κανονικής περιόδου δήλωσε: " Το όπλο μας είναι η άμυνα. Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε αυτόν τον τομέα και επιδιώκουμε να εφαρμόζουμε στον αγώνα όλα αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Η καλή άμυνα εξάλλου δίνει την δυνατότητα να πετύχουμε πολλά εύκολα καλάθια και αυτό κατά συνέπεια μας δίνει νίκες".

Τέλος, ο 24χρονος φόργουορντ στάθηκε και στην ποδοσφαιρική ομάδα με αφορμή την πρόκριση της στον τελικό του Κυπέλλου hellas online λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και συνάμα περήφανος. Τους εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο στον τελικό».

Χρόνια πολλά Λάζαρε
Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Λάζαρος Αγαδάκος που ήρθε στο Αλεξάνδρειο φορτωμένος με γλυκά για να κεράσει τους συμπαίκτες του, το προπονητικό και το αγωνιστικό επιτελείο. Ο 28χρονος σέντερ ως λάτρης της σκληρής δουλειάς πέρασε στην συνέχεια αρκετό χρόνο στην αίθουσα με τα βάρη κάνοντας ασκήσεις ενδυνάμωσης και ανυπομονεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Όλοι στην οικογένεια του Άρη ευχήθηκαν στον καλαθοσφαιριστή της ομάδας να είναι πάνω από όλα υγιείς και να βιώσει αμέτρητες χαρές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ