ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson

21/09/2024 Panathinaikos Vs Partizan for Pavlos Giannakopoulos Tournament 2024 in Panathenaic Stadium in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette photography
21/09/2024 Panathinaikos Vs Partizan for Pavlos Giannakopoulos Tournament 2024 in Panathenaic Stadium in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ Betsson (21/10, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ο Κώστας Σλούκας δεν βρίσκεται στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR για το ματς της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL με την ΑΕΚ Betsson (21/10, 20:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24). Ο αρχηγός των πρασίνων έμεινε εκτός προπόνησης την Κυριακή (20/10) λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί σε αυτό το παιχνίδι, αφού πλησιάζει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (27/10).

Θυμίζουμε ότι από το ματς με την Ένωση κόπηκε ως έβδομος ξένος ο Ομέρ Γιούρτσεβεν, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Δημήτρης Μωραΐτης, που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον ώμο. Με δεδομένο ότι ο Τζέντι Όσμαν δεν είναι δηλωμένος στο πρωτάθλημα , οι πράσινοι θα έχουν απόψε 11 διαθέσιμους παίκτες.

Η εντεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR: Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σαμοντούροβ, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN GBL ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ