ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σόφο, αλλά με ψυχολογία

Χωρίς Σόφο, αλλά με ψυχολογία
ομαδικη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς "Σόφο", αλλά με καλή ψυχολογία και κλίμα ο Ολυμπιακός αρχίζει την πορεία προς τον τελικό

Διότι, φυσικά και ο στόχος είναι ο τελικός, παρότι η τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας δεν τού δίνει πλεονέκτημα έδρας στους ημιτελικούς. Αν μάλιστα, ο στόχος γίνει πραγματικότητα, αυτομάτως οι φιλοδοξίες της ομάδας θα ανέβουν ένα σκαλί παραπάνω και θα μεταφράζονται σε κατάκτηση του τίτλου.
Γι' αυτό μίλησε προ ημερών ο Μανώλης Παπαμακάριος στους συμπαίκτες του, γι' αυτό έγινε το δείπνο την Πέμπτη το βράδυ (όπου τα μέλη της ομάδας πέρασαν καλά, έφαγαν και χαλάρωσαν μακριά από το παρκέ) και γι' αυτό η ΚΑΕ διαψεύδει τις όποιες φήμες περί Ντέιβιντ Μπλατ και προσπαθούν να αποσιωπήσουν κάθε είδηση που αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Ναι, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό είναι κυρίως δουλειά των Αγγελόπουλων. Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ έχουν μπροστά τους μια σειρά αγώνων για να δουν τελικά με τι πρόσημο θα κλείσει η φετινή σεζόν. Και για να συγκεντρωθούν απόλυτα πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο εντός του παρκέ.

Χωρίς Σχορτσιανίτη

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά φυσικά ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα έδρας κι αν πιάσει καλή απόδοση και παίξει σύμφωνα με την αξία του ρόστερ του, θα έχει τον πρώτο λόγο, ακόμη και χωρίς τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, ο οποίος δεν θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι του Σαββάτου, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Ο Έλληνας σέντερ ούτε την Πέμπτη, αλλά ούτε και την Παρασκευή έβγαλε όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων και ο Πίνι Γκέρσον δεν θα τον συμπεριλάβει στη δωδεκάδα για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ