ΑΡΗΣ

Χωρίς Ταπούτο που τρέχει για Κυριακή

Χωρίς Ταπούτο που τρέχει για Κυριακή
INTIME SPORTS

Μόνο ευχάριστα δεν ήταν τα νέα για τον Λευτέρη Σούμποτιτς όσον αφορά την συμμετοχή του Χρήστου Ταπούτου στον τρίτο μικρό τελικό της σειράς των πλέι οφ της Τετάρτης (01/06) με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Η κάκωση στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού που υπέστη ο διεθνής φόργουορντ του Άρη στο χθεσινό δεύτερο ραντεβού είχε θέσει εξ αρχής αμφίβολη την συμμετοχή του μέχρι το αποτέλεσμα της σημερινής μαγνητικής.

Αυτό την έκρινε αδύνατη και πλέον το ιατρικό τιμ του Άρη έχει ξεκινήσει έναν πραγματικό αγώνα δρόμου ώστε ο Ταπούτος να μπορέσει να αγωνιστεί και πάλι την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο στο τέταρτο ραντεβού της σειράς.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να παραμένει άγνωστο το αν τελικά θα μπορέσει να δώσει για πρώτη φορά το παρών στην διάρκεια της σειράς των μικρών τελικών των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ ο Μπρένταν Ουίντερς.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την θλάση που είχε υποστεί στην γάμπα του στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (19/05).

Για τον λόγο αυτό και σήμερα ακολούθησε για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα μη συμμετέχοντας σε αυτό της υπόλοιπης ομάδας και πλέον τα πάντα για το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα κριθεί στην αυριανή ημέρα που είναι και η τελευταία πριν το τρίτο παιχνίδι της Τετάρτης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ