ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Τομάσεβιτς με Ολυμπιάδα

Χωρίς Τομάσεβιτς με Ολυμπιάδα
Ιτουδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Τομάσεβιτς θα αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα ο Παναθηναϊκός. "Εξαρτάται από μας", είπε ο Ιτούδης

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο ΟΑΚΑ, έλαβαν μέρος πλην του Σέρβου σέντερ, όλοι οι παίκτες της ομάδας και η αποστολή αναχώρησε για την Πάτρα, στις 18:30.
Αναφερόμενος στον αγώνα με τους "πορτοκαλί", ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ιτούδης, τόνισε: " Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση με την Ρόμα και πρέπει να βελτιώσουμε από την Κυριακή, την αγωνιστική μας εικόνα και θεωρώ ότι το ματς με την Ολυμπιάδα είναι μία καλή αρχή. Η αντίπαλος μας είναι μία νεανική ομάδα που πάντως έχει καλούς παίκτες με εμπειρία που αρέσκεται να τρέχει στο γήπεδο και να πηγαίνει σε πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμό".

" Πρώτα απ’ όλα λοιπόν πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι του αγώνα, να τους σταματήσουμε λοιπόν τον αιφνιδιασμό. Δουλεύουν επίσης πολύ τα σκριν για τον Τζέφερσον που είναι ένα καλός παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ η Ολυμπιάδα είναι καλή και στο ινσάιντ γκέιμ, με τους Έιμπραμς, Δορκοφίκη, Σούλη και Νάγκις. Ακολουθούν αρκετά ζώνες 3-2 και 2-3 και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στον τομέα, ενώ όταν παίζουν στην έδρα τους είναι πολύ καλύτεροι επιθετικά από ότι εκτός, αφού σκοράρουν περίπου 72 πόντους και εκτός 58".

Τέλος, εξήγησε ότι η νίκη εξαρτάται από την απόδοση του "τριφυλλιού": " Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την Ολυμπιάδα πιστεύω ότι το αυριανό ματς εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την δική μας απόδοση, η οποία μπορεί να παίξει σε ψηλό ρυθμό. ΟΙ μεγάλες ομάδες θα πρέπει να βρίσκουν τον ρυθμό τους μετά από ήττες μέσα από τα επίσημα παιχνίδια και να βελτιώνουν τα λάθη τους αμέσως. Ματς σαν αυτό με την Ρόμα μας βοηθάνε… Εμείς προσπαθούμε να βελτιωθούμε από τα λάθη που κάνουμε και σε παιχνίδια που κερδίζουμε, πόσο μάλλον από ένα τέτοιο ματς με κακή εμφάνιση και ήττα".




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ