ΑΡΗΣ

Χωρίς τον Κουμπούρα με Αζοβμάς

Χωρίς τον Κουμπούρα με Αζοβμάς
INTIME SPORTS

Στη Μαριούπολη της Ουκρανίας βρίσκεται η αποστολή του Άρη εν όψει του αυριανού παιχνιδιού (14/12, 18:00) με την Αζοβμάς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Ένα παιχνίδι όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης με νίκη της θα σφραγίσει την πρόκρισή της στους 16 του Eurocup και θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ταξίδι της επιστροφής με παραμονή την Τετάρτη (15/12) στο Μόναχο λόγω των απεργιών.

Μοναδικός απών από την αποστολή του Άρη ήταν ο Φάνης Κουμπούρας εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπωρεί τον έμπειρο πλέι μέικερ με αποτέλεσμα και χθες να μην προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και για τον λόγο προτιμήθηκε να μείνει στην Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής του Άρη, Σαρόν Ντρούκερ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον αυριανό αγώνα υποστήριξε: " Περιμένουμε ένα δυνατό αγώνα κόντρα στην Αζόβμας στην Ουκρανία αλλά είναι στο δικό μας χέρι να διασφαλίσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο μας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αποτελεί τον πρώτο μας στόχο και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε".

Αναφορικά με το αν περιμένει ένα διαφορετικό αγώνα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στην Αζόφμας στο Αλεξάνδρειο, ο Ισραηλινός τεχνικός επισήμανε: " Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Πρέπει να τους μελετήσουμε στα επόμενα παιχνίδια που έδωσαν μετά το μεταξύ μας αγώνα. Πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο η οποία διαθέτει αρκετούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν και για το λόγο αυτό θα χρησιμοποιήσουμε διάφορα αμυντικά σχήματα ώστε να τους περιορίσουμε".

Χαραλαμπίδης: " Να τελειώνουμε"

Από την πλευρά των παικτών ο Κώστας Χαραλαμπίδης δήλωσε: " Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα την οποία αντιμετωπίσαμε στην έδρα μας πριν λίγες εβδομάδες. Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε το θέμα της πρόκρισής μας στην επόμενη φάση του Eurocup".

"Αυτό θα συμβεί αν ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και αγωνιστούμε με τον τρόπο που παίξαμε στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή με σοβαρότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού της Αζόφμας".

"Το σημαντικότερο είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως στην άμυνα, γιατί είναι μια ομάδα που τρέχει και σουτάρει, αλλά και στην επίθεση οφείλουμε να κάνουμε σωστές επιλογές. Έτσι θα εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του θεσμού".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ