ΑΡΗΣ

Χωρίς τρεις η προπόνηση

Χωρίς τρεις η προπόνηση
Ηλιάδης

Στους ρυθμούς του Σαββατιάτικου παιχνιδιού στην Λάρισα με την Ολύμπια κινούνται στον Άρη

Ο Αντρέα Ματσόν στην διάρκεια της σημερινής ημέρας και της απογευματινής προπόνησης φρόντισε να προφυλάξει τρεις παίκτες του. Πιο συγκεκριμένα τους Σάββα Ηλιάδη, Νίκο Αργυρόπουλο και Σον Μάρσαλ για διαφορετικό λόγο τον καθένα. Αύριο ωστόσο και οι τρεις τους αναμένεται να βρίσκονται και πάλι κανονικά στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού αφού δεν τίθεται θέμα απουσίας τους.
Μετά το τέλος εξάλλου της σημερινής απογευματινής προπόνησης στον Άρη ενημερώθηκαν για την πρόκριση της Ολύμπια Λάρισας επί του ΠΑΟΚ με το 76-68 για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα αποτέλεσμα που όπως υποστηρίζουν στο Αλεξάνδρειο επιβεβαιώνει την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και για το λόγο αυτό θα χρειαστεί συγκέντρωση για 40΄ για την κατάκτηση της πρώτης εκτός έδρας νίκης.

Εκτός από συγκέντρωση στον Άρη γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα πρέπει να είναι προσεχτικοί και στα λάθη κάτι που είχε επισημάνει ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς μετά το τέλος του Σαββατιάτικου παιχνιδιού με το Μαρούσι.

" Πιστεύω ότι θα γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα ενώ θα πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα από τα λάθη μας", είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ