EUROLEAGUE

Χωρίς Τζάκσον, αλλά με Ουίμς η ΤΣΣΚΑ

Η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στην Αθήνα και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο της. Δεν ταξίδεψε στην Ελλάδα ο τραυματίας Τζάκσον. Ήρθε και αναμένεται να αγωνιστεί ο Ουίμς.

Η αποστολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (4/2), καθώς την Παρασκευή (5/2) το βράδυ (21:45, NEΡΙΤ) θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.

Οι Μοσχοβίτες ήρθαν στην Αθήνα δίχως τον Αμερικανό τους γκαρντ, Άαρον Τζάκσον, ο οποίος παρέμεινε στην Ρωσία καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (έχει ενοχλήσεις στην άρθρωση του δεξιού του ισχίου).

Με την αποστολή όμως ταξίδεψε ο σπουδαίος γκαρντ/φόργουορντ της, Σόνι Ουίμς, ο οποίος μόλις ξεπέρασε τον τραυματισμό του και έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Έχει χάσει παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, αλλά αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε ο παλαίμαχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, Θοδωρής Παπαλουκάς, ώστε να χαιρετήσει τα μέλη της αποστολής. Άλλωστε, έκανε τεράστια καριέρα στην ρωσική ομάδα, κατακτώντας μαζί της δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (2006, 2008).

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς στο ξενοδοχείο της ΤΣΣΚΑ:

Χωρίς Τζάκσον, αλλά με Ουίμς η ΤΣΣΚΑ
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ