ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χουάντσο και Γκραντ μαζί στο Πανιώνιος - Ηρακλής: Ο Ισπανός έστειλε μήνυμα για το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR

Χουάντσο και Γκραντ μαζί στο Πανιώνιος - Ηρακλής: Ο Ισπανός έστειλε μήνυμα για το 7ο αστέρι του Παναθηναϊκού AKTOR
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ πήγαν να δουν τη μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή στα Άνω Λιόσια. Ο Ισπανός φόργουορντ έστειλε μάλιστα μήνυμα ετοιμότητας του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του Final Four της EuroLeague.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων βρέθηκε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ το μεσημέρι της Κυριακής (19/5) για να δει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, που θα κρίνει ποια ομάδα από τις δύο θα ανέβει από την Elite League στην Stoiximan Basket League. Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε μάλιστα και στην κάμερα του Action 24.

"Είμαι ενθουσιασμένος. Ξέρω ότι μιλάμε για δύο ιστορικές ομάδες με μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Είχα πάει άλλη μία φορά να δω τον Πανιώνιο φέτος και ξέρω ότι παίζουν πολύ καλά, έχουν έναν πολύ καλό πόιντ γκαρντ (σσ. τον Νίκο Γκίκα). Θα δούμε. Θα είναι ένα καλό ματς", ανέφερε σε πρώτη φάση αναφορικά με το μεγάλο ματς.

Ενώ στη συνέχεια είπε "ναι, είμαστε έτοιμοι" όταν ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ράψει το 7ο αστέρι στη φανέλα του, μιας και πλησιάζει το Final Four της EuroLeague.

Να σημειώσουμε πως μαζί με τον Χουάντσο Ερναγκόμεθ ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ, με τον οποίο πηγαίνουν συχνά σε διάφορα παιχνία εντός Αττικής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ