ΑΡΗΣ

"Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας"

"Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας"
Μάσεϊ

Την στήριξη του κόσμου ζήτησε ο Μάσεϊ

Μοναδικός στόχος του Άρη στο αυριανό παιχνίδι με την Ολύμπια Λάρισας παρά τις απουσίες των δύο αλλά και του Αμπντούλ Ραούφ δεν είναι άλλος από το να κάμψουν την αντίσταση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα προκειμένου να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να αναρριχηθούν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

« Όλη μας η συγκέντρωση είναι στραμμένη στην Ολύμπια Λάρισας. Εμείς δεν υποτιμάμε κανέναν, πόσο μάλλον την Ολύμπια που είναι καλή ομάδα. Σκοπός μας είναι να παίζουμε πάντα σκληρά για τη νίκη», τόνισε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, ο Τζερεμάι Μάσεϊ και συνέχισε:

« Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου μας και σε αυτόν τον αγώνα. Θέλουμε να τους ξανά δούμε στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν όπως απέναντι στη Φενερμπαχτσε Ούλκερ. Μου άρεσε περισσότερο από κάθε τι η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Συνεχώς τραγουδούσαν και μας βοήθησαν πολύ με την παρουσία τους. Θέλουμε να τους ξανά δούμε να γεμίσουν το γήπεδο και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα για να τους αποζημιώσουμε».

Τέλος ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ μιλώντας για την σπουδαία εμφάνιση της ομάδας την περασμένη Τετάρτη στην Ευρωλίγκα δήλωσε: « Η νίκη κόντρα στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ ανέβασε την ψυχολογία μας σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα θα μας βοηθήσει, ενόψει της συνέχειας αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».





TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ